Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

DAF Driver Trainingen

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training van KEMP Rijopleidingen

DAF Driver Trainingen

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen, maar niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold is KEMP Rijopleidingen speciaal geselecteerd door DAF. Onze instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen. Met deze DAF Driver Training haalt u méér uit uw DAF truck.

Een DAF Driver Training door ons als DAF Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schade vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af. Met de DAF-rijstijl training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. In de praktijk leidt dit doorgaans tot een blijvende brandstofbesparing van 3 tot 5 procent. Dat is dus pure winst voor uw onderneming en een schoner milieu door reductie van CO2-uitstoot.

DAF voucher

Bij de aanschaf van een nieuwe DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training ter waarde van € 350,-. Deze voucher kunt u bij KEMP Rijopleidingen inwisselen en de DAF Driver Training wordt u dan kosteloos (*) aangeboden door DAF. Deze DAF Driver Training valt onder Het Nieuwe Rijden (HNR) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid.

(*) uitsluitend de wettelijke aan-/ afmeldkosten CCV van komen voor uw rekening.

Heeft u een nieuwe DAF Euro 6 aangeschaft en geen voucher ontvangen? Neemt u dan ook contact op met KEMP Rijopleidingen.

Naast de DAF Driver Training biedt KEMP Rijopleidingen uiteraard ook andere nascholingscursussen in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95 aan. Kijk voor de mogelijkheden op onze website.

Volledige naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Voor welke opleiding wil je je aanmelden?
Opleiding*
Opmerkingen

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie