Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Training tegen stress voor rijexamen

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Vaak wordt er opgemerkt dat leerlingen zich dagen van de tevoren druk maken over het rijexamen met als gevolg dat ze door de spanning zaken over het hoofd zien en falen in de bediening van het voertuig. Dit geldt trouwens niet alleen voor autoleerlingen, maar voor meerdere categorieën. Daarom is deze training ook toegankelijk voor leerlingen van alle leeftijden en voor alle categorieën.

De training wordt afwisselend gegeven door 3 van onze eigen rijinstructeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met verkeersangst. De ExamenSpanningReductieTraining is helemaal gericht op examenstress.

Avondcursus

Met de training leren we de leerlingen in hun eigen kracht te staan. De leerlingen die de training volgen krijgen hiervoor allerlei eenvoudige handvatten aangereikt. Het gaat hier bijvoorbeeld om een krachtige omkeertechniek, waarin de leerling de spanning omkeert en neutraliseert. Bij de ankertechniek roepen we een gewenste innerlijke staat op en koppelen we die aan een bepaalde situatie.

Eén avondcursus volstaat, maar examenkandidaten mogen uiteraard zo vaak meedoen als ze willen. De training is niet alleen voor examenkandidaten toegankelijk maar ook ouders/verzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De training is voor ANWB- en KEMP-leerlingen geheel gratis.

Mocht je als leerling van een andere rijschool ook geïnteresseerd zijn ben je uiteraard ook van harte welkom. De kosten bedragen dan €15,-.

De ExamenSpanningReductieTraining wordt één keer in de maand gegeven. De ene keer in Lelystad en de andere keer in Hilversum.

De eerstvolgende training vindt plaats op dinsdag 18 februari 2020 van 19:00 uur tot 21:00 uur. Locatie: ANWB Rijopleiding, Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad.

Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met KEMP Rijopleidingen.

Tel: 035 - 303 09 03
E-mail: gooi@anwb-rijopleiding.nl
Whatsapp: 06 - 42 73 32 05

Dat wordt dinsdag 3 september in Hilversum.

 

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie