Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Theorie opleiding

KEMP Rijopleidingen verzorgt naast praktijkopleidingen ook theorie-opleidingen voor vrijwel alle opleidingsonderdelen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende theorie-opleidingen die wij aanbieden. Tevens lees je meer informatie over de inhoud en de kosten van de opleidingen. KEMP is gevestigd in Lelystad, Almere, Hilversum en Zwolle.

Aanmelden voor een theorie opleiding

Meer weten over onze rijopleidingen? Kijk dan eens op de pagina van onze rijschool in Almere of onze rijschool in Lelystad. Telefonisch contact opnemen kan ook; Kemp Lelystad bereik je via 0320-218080 en Kemp Almere via 036-5384442.

Theorie opleiding in Lelystad

Kemp Rijopleidingen biedt verschillende theorie-opleidingen aan op het kantoor aan de Artemisweg 220 in Lelystad. Tevens heb je de mogelijkheid om zelfstandig je theorie te leren. Tijdens onze klassikale theoriecursussen leer je snel de materie waarnaar gevraagd wordt tijdens het theorie-examen. Elke klas heeft ongeveer vijftien deelnemers, zodat de instructeur iedereen voldoende aandacht kan geven. Wees dus snel met aanmelden, want vol is vol.

Voor het rijbewijs AM (scooter en brommobiel) verzorgen wij één keer per maand een theoriecursus. Dit doen wij op onze locatie in Lelystad. Kemp Lelystad is gevestigd aan de Artemisweg 220. De locatie in Almere gebruiken wij uitsluitend als ophaallocatie voor de deelnemers van onze praktijkopleidingen.

Alle theorie-examens worden afgenomen bij het CBR. Let wel op dat je voor enkele praktijkopleidingen eerst het theorie-examen behaald moet hebben.

Onze locatie in Lelystad

Kemp Rijopleidingen BV
Artemisweg 220
8239 DE Lelystad
T: 0320 218 080

 

Theorie-opleiding-rijschool-kemp

Zelfstandig online je theorie leren

Thuis je theorie-opleiding volgen is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden theoriepakketten aan waarmee je online de theoriecursus doorloopt. Met het E-learning pakket word je geholpen om de theorie stapsgewijs te leren. Het pakket bevat oefenvragen en  praktijksituaties, die echte verkeerssituaties goed nabootsen.

Het slagingspercentage bij theorie-examens ligt aanzienlijk hoger bij mensen die een theoriecursus gevolgd hebben. Wij adviseren dan ook om een klassikale cursus of een zelfstandige theoriecursus te volgen!

Voor meer informatie over onze theorie-opleidingen kun je bellen of een e-mail sturen. Kemp Lelystad is bereikbaar via telefoonnummer 0320-218080 en Kemp Almere via 036-5384442. Ook zijn wij te mailen via info@kemp.eu of almere@kemp.eu.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie