Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Theorie cursussen

Nascholing, Verkeerseducatie

Verkeerseducatie Zaterdag 22 september 2018 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via receptie@kemp.eu of 0320-218080.

Bromfietscursus (ook scooter)

Bromfietscursus (AM) Theorie opleiding van 09:30u – 16:30uHet examen kan direct na de cursusdag afgelegd worden bij een leeftijd van 15½ jaar bijvoorbeeld in Amsterdam, Leusden, Utrecht of Zwolle.Let op: Je mag dit examen al doen met 15½ jaar! De cursus volgen mag al eerder!!!Cursuslocatie: Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad (Bedrijventerrein Flevopoort).Vervoer vanuit Almere (09:00u vertrek) is mogelijk! Vraag ook naar vervoer op de examendag. Wij rijden regelmatig met onze touringcar van Lelystad naar Leusden zodat jij hier ook gebruik van kunt maken.

Nascholing, Techniek en Veiligheid

Techniek en Veiligheid   In ontwikkeling Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via receptie@kemp.eu of 0320-218080.

Training tegen rijexamenstress: nog enkele plaatsen vrij

Training tegen rijexamenstress: nog enkele plaatsen vrij Op dinsdag 12 juni 2018 organiseren we een training tegen rijexamenstress, waarbij je beter leert om te gaan met spanning voor en tijdens het rijexamen. De training start om 19:00 uur en wordt gehouden in Lelystad. Meld je snel aan voor deze avondcursus, want er zijn nog maar een enkele plaatsen beschikbaar! De cursus wordt gegeven door Sjaak de Coninck, die zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van rijbewijsbezitters met verkeersangst. “Er zijn leerlingen die zich dagen van tevoren druk maken over het rijexamen”, legt Sjaak de Coninck uit. “Het gevolg is dat ze door de spanning zaken over het hoofd zien en falen in de bediening van de auto.

ANWB Theoriecursus Auto

Dag 1, Donderdag 27 dec. van 09:30u – 16:30uDag 2, Donderdag 03 jan. van 09:30 – 12:15uEx. vanaf 13:20u LeusdenLet op: Je mag al examen doen als je 16 jaar bent (zie onze 2toDrive pagina)!De uitslag is anderhalf jaar geldig!!! Cursuslocatie: ANWB Rijopleiding KEMP, Artemisweg 220, 8239 DE LelystadDeze cursus is gecombineerd voor leerlingen uit verschillende woonplaatsen. Wij regelen vervoer op de eerste cursusdag vanaf Almere (09:00u vertrek Tussen de Vaarten) en regelen beide dagen vervoer van en naar het CBR in Leusden met als opstapplaatsen Naarden, Almere en Lelystad!

Vaarbewijs 1 & 2

Het Klein Vaarbewijs (KVB) is verplicht voor het varen met: een plezierjacht van 15 meter tot en met 24,99 meter lengte een beroepsvaartuig langer dan 15 meter maar korter dan 20 meter een sleep- of duwboot (als het gesleepte niet langer is dan 20 meter) een motorboot die sneller dan 20 kilometer per uur kan varen. Onder deze groep vallen ook kleine rubberboten met een buitenboordmotor als die sneller dan 20km/h kunnen gaan en jetski’s en waterscooters Klein Vaarbewijs 1 (KVB1): rivieren, kanalen en meren Voor het varen op rivieren, kanalen en meren, met uitzondering van de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer. Er mag wel gevaren worden op de Gouwzee.-dag 1    zaterdag 20 oktober  2018                    09:00-16:00u-dag 2    zaterdag 27 augustus 2018                   09:00-16:00u Klein Vaarbewijs 2 (KVB2): Met KVB2 mogen schippers van vaarbewijsplichtige vaartuigen varen op alle wateren binnen de kustlijn. Examen doen: Om een vaarbewijs te halen moet je examen.

Nascholing, Communicatieve vaardigheden

Cursus Communicatieve vaardigheden voor chauffeurs (klantgericht handelen) Inleiding: Chauffeurs zijn het visitekaartje van het bedrijf en de kwaliteit van de communicatie wordt steeds belangrijker; de chauffeur heeft immers direct contact met de klant. De cursus heeft als doelstelling de chauffeur om te leren gaan met conflictsituaties, wat communicatie is en hoe hij dit kan toepassen in gesprekken met planners, klanten en andere personen. Het eerste contact met het transportbedrijf verloopt vaak via de chauffeur. Van de chauffeur mag verwacht worden dat hij op een professionele manier tegemoet komt aan de wensen van de klant en goed kan communiceren onder alle omstandigheden en in uiteenlopende situaties. Hierdoor zal hij als ambassadeur van het bedrijf een positieve invloed hebben op klanten en medeweggebruikers.

ANWB Theoriecursus Auto

Dag 1, zaterdag 10 november 2018 van 09:30u – 16:30uDag 2, donderdag 15november  2018 van 09:30 – 12:15uEx. vanaf 13:20u Leusden Let op: Je mag al examen doen als je 16 jaar bent (zie onze 2toDrive pagina)!De uitslag is anderhalf jaar geldig!!!  Cursuslocatie: ANWB Rijopleiding KEMP, Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad Deze cursus is gecombineerd voor leerlingen uit verschillende woonplaatsen. Wij regelen vervoer op de eerste cursusdag vanaf Almere (09:00u vertrek Texaco Tussen de Vaarten) en regelen beide dagen vervoer van en naar het CBR in Leusden met als opstapplaatsen Naarden, Almere en Lelystad!

ANWB Theoriecursus Auto

ANWB theoriecursus Auto Dag 1, Zaterdag 01 december van 09:30u – 16:30uDag 2, Donderdag 06 december van 09:30u - 12:15uExamen vanaf 13:20u in LeusdenLet op: Je mag al examen doen als je 16 jaar bent (zie onze 2toDrive pagina)!De uitslag is anderhalf jaar geldig!!! Cursuslocatie: ANWB Rijopleiding KEMP, Artemisweg 220, 8239 DE LelystadDeze cursus is gecombineerd voor leerlingen uit verschillende woonplaatsen. Wij regelen vervoer op de eerste cursusdag vanaf Almere (09:00u vertrek Texaco Tussen de Vaarten) en regelen beide dagen vervoer van en naar het CBR in Leusden met als opstapplaatsen Naarden, Almere en Lelystad!

ANWB Theoriecursus Auto

ANWB theoriecursus Auto   Dag 1, zaterdag, 20 oktober van 09:30u – 16:30uDag 2, donderdag 25 oktober van 09:30 – 12:15uEx. vanaf 13:20u Leusden Let op: Je mag al examen doen als je 16 jaar bent (zie onze 2toDrive pagina)!De uitslag is anderhalf jaar geldig!!!  Cursuslocatie: ANWB Rijopleiding KEMP, Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad Deze cursus is gecombineerd voor leerlingen uit verschillende woonplaatsen. Wij regelen vervoer op de eerste cursusdag vanaf Almere (09:00u vertrek Texaco Tussen de Vaarten) en regelen beide dagen vervoer van en naar het CBR in Leusden met als opstapplaatsen Naarden, Almere en Lelystad!

ANWB Theoriecursus Auto

ANWB theoriecursus Auto   Dag 1, Zaterdag 29 september van 09:30u – 16:30uDag 2, Donderdag 04 oktober van 09:30 – 12:15uEx. vanaf 13:20u Leusden Let op: Je mag al examen doen als je 16 jaar bent (zie onze 2toDrive pagina)!De uitslag is anderhalf jaar geldig!!!  Cursuslocatie: ANWB Rijopleiding KEMP, Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad Deze cursus is gecombineerd voor leerlingen uit verschillende woonplaatsen. Wij regelen vervoer op de eerste cursusdag vanaf Almere (09:00u vertrek Texaco Tussen de Vaarten) en regelen beide dagen vervoer van en naar het CBR in Leusden met als opstapplaatsen Naarden, Almere en Lelystad!

Bromfietscursus (ook scooter)

Bromfietscursus (AM) Theorie opleiding van 09:30u – 16:30u Het examen kan direct na de cursusdag afgelegd worden bij een leeftijd van 15½ jaar bijvoorbeeld in Amsterdam, Leusden, Utrecht of Zwolle. Let op: Je mag dit examen al doen met 15½ jaar! De cursus volgen mag al eerder!!! Cursuslocatie: Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad (Bedrijventerrein Flevopoort).Vervoer vanuit Almere (09:00u vertrek) is mogelijk! Vraag ook naar vervoer op de examendag. Wij rijden regelmatig met onze touringcar van Lelystad naar Leusden zodat jij hier ook gebruik van kunt maken.

Bromfietscursus (ook scooter)

Bromfietscursus (AM) Theorie opleiding van 09:30u – 16:30u Het examen kan direct na de cursusdag afgelegd worden bij een leeftijd van 15½ jaar bijvoorbeeld in Amsterdam, Leusden, Utrecht of Zwolle. Let op: Je mag dit examen al doen met 15½ jaar! De cursus volgen mag al eerder!!! Cursuslocatie: Artemisweg 220, 8239 DE Lelystad (Bedrijventerrein Flevopoort).Vervoer vanuit Almere (09:00u vertrek) is mogelijk! Vraag ook naar vervoer op de examendag. Wij rijden regelmatig met onze touringcar van Lelystad naar Leusden zodat jij hier ook gebruik van kunt maken.

Nascholing, Digitale Tachograaf

Cursus Digitale Tachograaf en boordcomputers (inclusief update rij- en rusttijden)  Doelstelling: De cursus is bedoeld voor zowel chauffeurs als wagenparkbeheerders van transportbedrijven, touringcar- en openbaar vervoerbedrijven, zoals ondernemers, planners en administratief medewerkers die de ritgegevens vanuit de chauffeurspas en tachograaf verwerken in de bedrijfsadministratie. Deelnemers leren de digitale tachograaf te bedienen en de bestuurderskaart te gebruiken. Ze kennen de verplichtingen van de chauffeur ten aanzien van rit-registraties. Programma•             Belang voor chauffeur en ondernemer•             Wetgeving digitale tachograaf•             Bediening digitale tachograaf•             Uitlezen digitale tachograaf•             Verplichtingen voor de chauffeur•             Meevoerverplichtingen•             Rijden met mechanische en digitale tachografen•             Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en Arbeidstijdenbesluit vervoer•             Update van nieuwe rijtijden, pauzes en rusttijden•             Toelichting op weg- en bedrijfscontroles•             Bezwaar- en beroepsmogelijkheden Cursusduur1 dag Waarde nascholing7 uur (theorie) CursuslocatieDeze opleiding verzorgen wij vanuit ons opleidingscentrum aan de Artemisweg 220 (Bedrijventerrein Flevopoort) te Lelystad. Voor groepen is een speciaal in-company traject beschikbaar dat op elke gewenste plaats in Nederland uitvoerbaar is.

Nascholing, Digitale Tachograaf

Cursus Digitale Tachograaf en boordcomputers (inclusief update rij- en rusttijden)  Doelstelling: De cursus is bedoeld voor zowel chauffeurs als wagenparkbeheerders van transportbedrijven, touringcar- en openbaar vervoerbedrijven, zoals ondernemers, planners en administratief medewerkers die de ritgegevens vanuit de chauffeurspas en tachograaf verwerken in de bedrijfsadministratie. Deelnemers leren de digitale tachograaf te bedienen en de bestuurderskaart te gebruiken. Ze kennen de verplichtingen van de chauffeur ten aanzien van rit-registraties. Programma•             Belang voor chauffeur en ondernemer•             Wetgeving digitale tachograaf•             Bediening digitale tachograaf•             Uitlezen digitale tachograaf•             Verplichtingen voor de chauffeur•             Meevoerverplichtingen•             Rijden met mechanische en digitale tachografen•             Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en Arbeidstijdenbesluit vervoer•             Update van nieuwe rijtijden, pauzes en rusttijden•             Toelichting op weg- en bedrijfscontroles•             Bezwaar- en beroepsmogelijkheden Cursusduur1 dag Waarde nascholing7 uur (theorie) CursuslocatieDeze opleiding verzorgen wij vanuit ons opleidingscentrum aan de Artemisweg 220 (Bedrijventerrein Flevopoort) te Lelystad. Voor groepen is een speciaal in-company traject beschikbaar dat op elke gewenste plaats in Nederland uitvoerbaar is.