Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Theorie

KEMP Rijopleidingen is reeds sinds 1989 actief op het gebied van rijopleidingen. Sinds de invoering van het verplichte Taxi-examen in 2004 zijn wij opleider op het gebied van Taxi. Voor de theorieopleiding leveren wij een 'lespakket Taxichauffeur' (dit pakket bestaat uit een leerboek en 7,5 uur E-learning met online examentraining).

Tarieven theorie Theorie-examen

Als voorbereiding op het theorie-examen bieden wij twee mogelijkheden:

1: Zelfstudie. Na bestudering van het bovenstaande lesmateriaal doet u theorie-examen in een door u gekozen examenplaats. Wij delen u in op een datum en tijd die u past. De totale kosten inclusief één theorie-examen bedragen in dit geval € 151,25 (incl. BTW).

2: Theorie totaal. Behalve de eerder genoemde lesmaterialen, volgt u bij onze rijschool in Lelystad gedurende een maand voor het examen een theoriecursus taxi. Deze bestaat uit drie lesavonden met examentrainingen van 19:00u tot 22:00u in groepsverband of een examentraining van vier lesuren individueel. Deze optie incl. theoriecursus kost € 181,50 (incl. BTW) extra.

Inhoud van de theorie opleiding

In de lessen en de examens komen onder meer de volgende zaken aan de orde: Verkeerswetgeving, wet-en regelgeving met betrekking tot het taxivervoer, administratie en documenten, ritvoorbereiding en ritprijs, verantwoorde en veilige verkeersdeelname, optreden bij verkeersongevallen, communicatie, klantgerichtheid en beroepshouding, conflictsituaties en eigen gedrag, handelen bij agressie, afhandelen van klachten, topografische kennis van Nederland, professioneel rijgedrag, oplossen van storingen, omgaan met boord- en communicatieapparatuur, route en rijtijd, klantensoorten en klantengedrag en afhandeling van ongevallen.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie