Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Taxi opleiding volgen in Lelystad of Almere

Een taxichauffeur dient zijn passagiers op een veilige en integere manier te vervoeren. Daarom zijn er vanuit de overheid strenge eisen voor het behalen van de taxipas. Bij KEMP Rijopleidingen in Almere, Hilversum, Zwolle en Lelystad leren wij je alles over veilig vervoer, de vervoersovereenkomst tussen klant en chauffeur en het hanteren van tarieven. Zo weet je zeker dat je een goede, betrouwbare taxichauffeur wordt.

Theorie Praktijkopleiding Chauffeurskaart CBT Prijzen Eisen CBR

Straattaxi, contractvervoer, theorie en praktijk

Om het kwaliteitsniveau te verhogen is met de taxibranche besloten een verplicht examen voor taxichauffeurs in te voeren. In dit examen worden rijvaardigheid, sociale vaardigheden zoals klantgerichtheid en – in het volledige examen – stratenkennis getoetst.

Vrijstellingen

Vrijgesteld examen

Taxichauffeurs die voor 1 juli 2001 reeds over een goedgekeurd certificaat of diploma beschikten, zijn vrijgesteld van het examen. Behalve door nieuwe chauffeurs moet het taxi-examen dus ook afgelegd worden door taxichauffeurs die vanaf 1 juli 2001 dit beroep zijn gaan uitoefenen waarvan de Boardcomputerkaart (BCT) geldig is tot binnen de periode van 1 januari 2006 tot 1 juli 2009.

Boardcomputerkaart (BCT)

Behoort u tot deze laatste groep, check dan de BCT i.v.m. de geldigheidsdatum! Bij controle kijkt een inspecteur van Kiwa behalve naar de huidige chauffeurskaart echter ook of men voldoet aan de exameneis.

Praktijk pakket Taxi en zelfstudiepakket theorie inclusief beide examens

€ 774,90 incl. BTW

Leerboek, Routiq Maxi en 7½ uur Internetvragen
Theorie-examen Taxi
7 praktijklessen in taxi voertuig rijschool
incl. praktijkexamen volledig (straattaxi)

(€ 784,00 excl. BTW of 821,50 BTW vrij)
Vraag naar tarieven met eigen voertuig en/of contractvervoer i.p.v. volledige taxipas 

Aanmelden

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie