Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Het theorie-examen voor bromfietsrijbewijs

Iedereen zonder rijbewijs moet het theorie-examen en het praktijkexamen AM met succes afleggen om in het bezit te komen van een bromfietsrijbewijs. Het theorie-examen voor het AM-rijbewijs bevat vragen over het veilig besturen van zowel de scooter, de bromfiets als de snorfiets . Het gaat dan met name over de toegestane maximumsnelheid, de herkenning van het voertuig, de geboden en verboden voor het voertuig en de gedragsregels. Als je geïnteresseerd bent in een theorie-opleiding bromfiets, kun je op onze site terecht bij theoriecursussen. KEMP Rijopleidingen biedt als een van de weinige opleiders een bromfietscursus aan. Als we tijd over hebben op zo'n theoriedag dan kun je ook alvast kennismaken met praktijk! Omdat dit op ons afgesloten terrein gebeurd mag dit voor je 16 wordt en zonder dat je geslaagd bent voor theorie.

 Prijzen theorieCursuslocatie

Leer thuis met E-learning

Oefen je graag thuis, meld je dan aan voor de e-learning theorie scooter. Met e-learning kun je 7½ tot 15 uur via het internet oefenen.

E-LEARNING PROBEREN

Theoriepakket: Leerboek, cursus inclusief theorie-examen

€ 139,-

  • Leerboek (als je zelf een recent boek hebt betaal je 20 euro minder)
  • Cursusdag van 09:30u tot 17:00u
  • Theorie-examen

Je mag met 15½ jaar theorie-examen bromfietsrijbewijs doen, maar de cursus bromfietsrijbewijs volgen mag al eerder! Na deze theoretische opleiding gericht op het theorie-examen bromfietsrijbewijs is de slagingskans veel groter!

Gratis theorie-oefenvragen bromfiets

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie