Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Examen bromfietsrijbewijs

Inschrijfprocedure cursus en examen voor het bromfietsrijbewijs

Je kunt je bij ons inschrijven voor je theorie-examen, een opleiding inclusief theorie-examen of voor een compleet theoriepakket bromfietsrijbewijs inclusief lesmaterialen. Het lesmateriaal kun je ophalen bij de rijschool in Lelystad of Almere. Eventueel kunnen wij het lesmateriaal bij jou thuis afgeven. Je kunt bij ons geen boeken huren!

Reservering

Je bent pas zeker van een cursus en/of examenreservering bromfietsrijbewijs als je de kosten direct bij inschrijving voldoet! Dit is mogelijk door bijvoorbeeld te pinnen bij onze rijschool in Lelystad. Wij kunnen jou ook een factuur per e-mail sturen. Je dient het bedrag dan direct bij te schrijven via Internetbankieren op ons IBAN rekeningnummer NL23RABO0334436435 t.g.v. KEMP Rijopleidingen. Na de betaling ontvang je een inschrijfbevestiging. Je kunt een theorie-examen bromfietsrijbewijs in principe niet kosteloos annuleren. Voor annuleringsregelingen zie voorwaarden

Meenemen naar de examens:

  • De examenoproep bromfietsrijbewijs van de rijschool of van het CBR;
  • Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs; 

Theoriecertificaat bromfietsrijbewijs

Als je slaagt ontvang je het theoriecertificaat bromfiets/scooter met een geldigheidsduur van anderhalf jaar. Tijdens de praktijklessen bromfietsrijbewijs moet je in het bezit zijn van een geldige theorie uitslag Am en moet je minimaal 16 jaar zijn. Voor het afleggen van je praktijkexamen moet je ook je geldige uitslagformulier van je theorie Am meebrengen.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie