Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Rijschool Zwolle

Haal je rijbewijs in no time bij rijschool KEMP in Zwolle. Onder de vlag van de ANWB kun je jouw autorijbewijs in de wacht slepen, maar binnenkort kun je ook bij KEMP terecht voor je scooterrijbewijsmotorrijbewijscamperrijbewijs of vrachtwagenrijbewijs. KEMP Rijopleidingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,6 uit meer dan 1.800 beoordelingen.

Rijschool Zwolle - Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over rijopleidingen in Zwolle. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met KEMP Rijopleidingen: bezoek de contactpagina voor onze contactgegevens.

Welke rijopleidingen kan ik volgen in Zwolle?

Bij KEMP Rijopleidingen Zwolle volg je de volgende rijopleidingen: scooter, motor, camper en vrachtwagen.

Is het mogelijk om een proefles te volgen?

Ja, je kunt bij ons een proefles volgen voordat je begint aan een rijopleiding in Zwolle. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een proefles.

Kan ik lessen in mijn eigen tempo?

Autorijlessen volg je bij ons in je eigen tempo. Tijdens een proefrit maken we een schatting van de aantal lessen die je nodig zal hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, bij KEMP Rijopleidingen is het mogelijk om gespreid je rijopleiding te betalen. Neem contact op voor meer informatie over gespreid betalen.

Rijschool Zwolle

 • Mandy uit Lelystad
  “Heb C en BE gedaan en heb zeer goede ervaringen met deze rijschool. de sfeer is zeer ontspannen en de rijlessen zeer goed”

  Mandy uit Lelystad

 • Frits uit Lelystad
  “Super goed geholpen, instructeurs vriendelijk, doen goed hun werk, mijn rijbewijs C met alles erop en eraan in 1 keer gehaald!”

  Frits uit Lelystad

 • Laurens uit Lelystad
  “Prima rijschool met goede medewerkers in de gehele lijn. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel.”

  Laurens uit Lelystad

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie