Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Prijzen van rijschool Kemp

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven van de rijopleidingen die KEMP Rijopleidingen aanbiedt. Meer weten over onze rijopleidingen? Neem dan contact met KEMP Rijopleidingen: KEMP Lelystad via 0320-218080; met KEMP Almere via 036-5384442 ; met KEMP Hilversum via 035 303 0903 of met KEMP Zwolle via 038 303 0416.

Wil je meer informatie over de tarieven of over één van onze rijopleidingen? Vraag dan online informatie aan of bel Kemp Rijopleidingen.

Informatie aanvragen over de tarieven Bel rijschool KEMP

Autorijopleiding tarieven

Rijschool Kemp biedt autorijlessen aan in samenwerking met de ANWB. De tarieven van de autorijopleidingen worden tevens bepaald door de ANWB. De tarieven zijn afhankelijk van het opleidingstraject dat je volgt. Als je een rijlespakket koopt, zijn de tarieven lager dan wanneer je een losse rijles koopt. Lees meer over de tarieven van rijlessen in Almere of rijlessen in Lelystad.

kemp-golf-lesauto

Motorrijopleiding tarieven

De tarieven van onze motorrijopleiding gelden voor de A1, A2 en A-onbeperkt opleidingen. Daarnaast verkopen wij een theoriepakket geschikt voor zelfstudie, losse motorrijlessen voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming, complete motorrijles pakketten en een snelcursus. Kijk voor meer informatie over de prijzen op de pagina van de motorrijopleiding.

Scooter en bromfietsrijopleiding tarieven

De tarieven van de scooter en bromfietsrijopleiding bij Kemp zijn gelijk. Daarnaast is ook de theorie-cursus van de scooter opleiding hetzelfde als van de brommobiel opleiding. Bovendien zijn de prijzen ook afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Je kunt bijvoorbeeld een e-learning pakket kopen, een klassikale theorie-cursus volgen of individuele theorie begeleiding krijgen. Kijk hier voor meer informatie over de prijzen van de theorie-cursus voor het bromfietsrijbewijs, of lees meer over de prijzen van onze praktijkopleiding.

Vrachtauto rijopleiding tarieven

De tarieven van onze vrachtauto rijopleiding verschillen tussen de vakbekwaamheid en theorie-cursus categorie C, C1 en T. Tevens zijn de tarieven van de praktijkopleiding afhankelijk van het pakket en de categorie; C, C1 of het T-rijbewijs. Lees meer over de tarieven van de theorie-cursus, of over de tarieven van de praktijkopleiding voor het vrachtwagenrijbewijs.

Kemp Rijopleidingen is aangesloten bij de CRKBO. Als je de vrachtwagen beroepsopleiding volgt als particulier, kunnen wij op verzoek zonder btw factureren.

BE-opleiding tarieven

Sinds 2013 heb je een apart rijbewijs nodig wanneer je een voertuig met aanhangwagen (meer dan 750 kg) wilt besturen. Indien je veel met een volgeladen aanhangwagen rijdt, moet je dus een BE-rijbewijs behalen. Wij bieden diverse dagcursussen aan waarmee je snel jouw BE-opleiding doorloopt. Daarnaast variëren de kosten van losse rijlessen, praktijkexamens en intesten. Hier lees je meer over de tarieven van onze BE-opleiding.

Brommobiel rijopleiding tarieven

Het theorie-examen dat je moet behalen voordat je het brommobiel rijbewijs behaald is hetzelfde als het examen voor het scooterrijbewijs. De prijzen van de theorie-cursus, het theoriepakket, de individuele begeleiding en de klassikale lessen zijn dan ook gelijk. Bekijk de pagina over onze prijzen van de theorie-cursus. Voor de tarieven van de rijlessen kun je de praktijkles prijzen bekijken.

Taxiopleiding tarieven

Voor het behalen van het taxirijbewijs moet je ook een theorie-examen en een praktijkexamen succesvol afleggen. Wij bieden een e-learning pakket aan voor de theorie-cursus en twee praktijkopleidingen; de beperkte en de volledige praktijkopleiding. Meer informatie over de tarieven van de taxiopleiding.

Kemp Rijopleidingen is aangesloten bij de CRKBO. Als je de taxi beroepsopleiding volgt als particulier, kunnen wij op verzoek zonder btw factureren.

Bij Kemp Rijopleidingen kun je ook vaarles volgen voor het vaarbewijs 1 en het vaarbewijs 2. Voordat je dit vaarbewijs behaalt, moet je het certificaat Theoretische Kustnavigatie in bezit hebben. Let op: de cursussen zijn op aanvraag. Lees meer over de tarieven van de theorie-cursus. Hier bekijk je de tarieven van de praktijklessen van de vaaropleiding.

CE-opleiding tarieven

Voor het CE-rijbewijs bieden wij vele pakketten aan, waaronder intesten, compactopleidingen en losse praktijklessen. Bij ons kun je praktijklessen volgen om het CE-rijbewijs en het C1E-rijbewijs te behalen. Meer informatie over de kosten van de praktijklessen voor het CE-rijbewijs.

Kemp Rijopleidingen is aangesloten bij de CRKBO. Als je de CE-beroepsopleiding volgt als particulier, kunnen wij op verzoek zonder btw factureren.

Touringcar rijopleiding tarieven

Kemp Rijopleiding verkoopt theoriepakketten waarmee je zelfstandig de theorie-cursus voor het touringcarrijbewijs leert. Daarnaast bieden wij praktijklessen aan. Voor meer informatie over de prijzen van de touringcarrijopleiding kun je de pagina over de tarieven van de vakbekwaamheid categorie D bekijken.

Kemp Rijopleidingen is aangesloten bij de CRKBO. Als je de touringcar beroepsopleiding volgt als particulier, kunnen wij op verzoek zonder btw factureren.

Tarieven van de nascholing (code 95)

De pakketten voor nascholing van de code 95 bestaat uit de volgende pakketten:

  • Losse dagen van 7 uur, praktijk en theorie
  • Nascholing met of zonder e-learning
  • Nascholingcursus ADR

Alle nascholing wordt gegeven op onze locatie in Lelystad. Kemp Lelystad is gevestigd aan de Artemisweg 220. Meer informatie over de prijzen van de nascholing.

Informatie over de tarieven van onze rijopleidingen

Voor meer informatie over onze rijopleidingen en de tarieven, kun je contact opnemen met Kemp Lelystad via 0320-218080 of met Kemp Almere via 036-5384442. Mailen kan ook, naar info@kemp.eu of almere@kemp.eu.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie