Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Rijschool Hilversum

Grootste en beste rijschool van Hilversum e.o.

Rijlessen en in no time je rijbewijs halen doe je bij KEMP Rijschool in Hilversum. Of het nou gaat om een motor rijbewijs hilversum, BE rijbewijs, vrachtwagenrijbewijs of theorie voor vrachtwagen en bus: bij KEMP wordt de opleiding op jou afgestemd, zodat je je rijbewijs in zo min mogelijk lessen in de wacht sleept.

Haal jouw rijbewijs bij KEMP:

Rijopleidingen voor auto, motor, scooter, vrachtwagen en aanhanger

KEMP Rijopleidingen is actief in Hilversum maar je kunt ook lessen in AlmereLelystadHilversumZwolleHarderwijk, Dronten, Zeewolde en ’t Gooi. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van cursisten; daardoor weten ze precies hoe jij het rijden zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Ook zijn ze getraind om op een begrijpelijke en opbouwende manier feedback te geven.

Meld je direct aan voor een proefles

Heb je een vraag voor autorijschool KEMP? Bel direct naar 035-3030903 of vul het contactformulier in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op om je meer informatie te geven.

KEMP Rijschool Hilversum

Erasmuslaan 85
1216 LW Hilversum
Tel: 035-3030903

Binnen 10 dagen je rijbewijs halen bij verkeersschool KEMP in Hilversum

Bij KEMP Rijopleidingen stellen we altijd een individueel stappenplan op dat helemaal op jou is afgestemd. Zo geven we je na een proefles een indicatie van het aantal rijlessen dat waarschijnlijk nodig is om je rijbewijs in de wacht te slepen. Ook bespreken we tijdens de eerste lessen hoe je de les ervaart en op welke manier je feedback wilt ontvangen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk voldoende kennis en ervaring opdoet om te kunnen slagen voor je rijexamen. Bij KEMP kun je al binnen 10 dagen je rijbewijs halen. Verkeersschool KEMP biedt in Hilversum de volgende rijopleidingen aan:

Theorie halen voor auto, brommobiel, vrachtwagen en bus

Naast onze praktijkoefeningen, bieden we ook theorieopleidingen aan voor auto, brommobiel, vrachtwagen en bus. Voor een actueel overzicht van de theoriecursussen verwijzen we je naar de pagina over theorie-opleidingen.

KEMP: dé autorijschool van Hilversum en ‘t Gooi

We zijn al jaren actief in ’t Gooi, maar sinds 2018 hebben we ook een vestiging in Hilversum waar we verschillende praktijk- en theorie-opleidingen aanbieden. Waarom kiezen voor autorijschool KEMP in Hilversum?

  • Rijlessen volgen in je eigen tempo
  • In 10 dagen je rijbewijs halen met onze spoedcursus
  • De beste rijinstructeurs van Hilversum
  • Altijd een vaste rijinstructeur
  • Zeer flexibel in het (her)plannen van lessen

“Goede rijschool en vriendelijke instructeur.”
– Nadia uit Hilversum

Autorijles in Hilversum: binnen 10 dagen je rijbewijs halen

Bij KEMP kun je voor een zeer betaalbare prijs je rijbewijs B halen: naast praktijklessen kun je ook theorielessen volgen. Je kunt beginnen met autorijles als je 16,5 jaar oud bent. Wij geloven in onze rijinstructeurs en daarom geven we je examengarantie: haal jij het eerste examen niet? Dan krijg je het eerste herexamen gratis.

Autorijles tarievenAutorijbewijs halen

Motorrijles in Hilversum vanaf € 54,50 per rijles

Vanaf 17 jaar kun je starten met motorrijles. Ervaar hoe het is om met een motor te rijden tijdens een proefles: voor maar € 39,95 rijd je anderhalf uur op een motor. Ook leuk als verjaardagscadeau! Daarnaast heb je al een motorrijbewijs starterspakket vanaf € 795,-.

Motorrijles tarievenMotorrijbewijs halen

Vrachtwagen rijbewijs halen

Om snel het vrachtwagen rijbewijs te halen, bieden we praktijkopleidingen en theorieopleidingen aan. Bij rijschool KEMP is het mogelijk om het rijbewijs C, rijbewijs C1 of rijbewijs T te halen. Welk rijbewijs heb ik nodig?

Rijbewijs C, C1, T tarievenRijbewijs C, C1, T halen

BE rijbewijs halen: veilig met de aanhangwagen op vakantie

Wanneer je met een aanhanger, caravan of paardentrailer wilt rijden, heb je een rijbewijs BE nodig. Autorijschool KEMP biedt de mogelijkheid om in Hilversum je rijbewijs BE te halen. Haal jouw aanhanger rijbewijs al in één dag met onze dagcursus.

BE rijbewijs tarievenBE rijbewijs halen

Scooter rijbewijs halen

Bij verkeersschool KEMP in Hilversum kun je het scooter rijbewijs halen. Eerst volg je theorielessen die je helpen om het theorie-examen te maken. Vervolgens heb je ongeveer 4 – 6 praktijklessen nodig om het praktijkexamen succesvol af te ronden.

Scooter rijbewijs tarievenScooter rijbewijs halen

Rijlessen in je eigen tempo

Je volgt autorijlessen altijd in je eigen tempo. Bij de proefles maken we een inschatting van het aantal autorijlessen dat nodig is en welke rijinstructeur het beste bij jou past. Je hebt bij KEMP Rijopleidingen altijd een vaste rijinstructeur die jouw vooruitgang goed in de gaten houdt en bijstuurt waar nodig. Heb je geen goede klik met je instructeur? Dan is het ook mogelijk om bij een andere instructeur te gaan lessen, want rijlessen moet natuurlijk leuk blijven. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat jij vol vertrouwen je praktijkexamen tegemoet gaat.

Examen doen in Eemnes of Utrecht

Wanneer je rijlessen volgt in Hilversum, dan zul je praktijkexamen doen in Eemnes of Utrecht. Beide CBR-locaties zijn een half uurtje rijden van Hilversum. Voor een theorie-examen ga je zelf naar de CBR-locatie toe, maar bij een praktijkexamen halen we je met de auto op. Vervolgens rijden we door Hilversum om je op te warmen voor het examen. Aangekomen bij het CBR, stap je met de examinator de auto in en leg je het praktijkexamen af.

Tijdens de rijlessen bereiden we je goed voor op het praktijkexamen. Zo oefenen we verschillende examenroutes in Eemnes of Utrecht die vaak terugkomen tijdens het praktijkexamen.

Rijschool Hilversum - Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het volgen van een rijopleiding in Almere. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met KEMP Rijopleidingen: bezoek de contactpagina voor onze contactgegevens.

Welke rijopleidingen kan ik volgen in Hilversum?

Bij KEMP Rijopleidingen in Hilversum volg je de volgende rijopleidingen: auto, motor, scooter, aanhanger, vrachtauto en rijbewijs C1.

Is het mogelijk om een proefles te volgen?

Ja, je kunt bij ons een proefles volgen voordat je begint aan een rijopleiding. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een proefles.

Kan ik lessen in mijn eigen tempo?

Autorijlessen volg je bij ons in je eigen tempo. Tijdens een proefrit maken we een schatting van de aantal lessen die je nodig zal hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, bij KEMP Rijopleidingen is het mogelijk om gespreid je rijopleiding te betalen. Neem contact op voor meer informatie over gespreid betalen.

Contact KEMP Rijopleidingen Hilversum

Wilt u meer over onze rijopleidingen weten of wilt u zich inschrijven voor een proefles? Neem contact op met verkeersschool KEMP via 035-3030903 of vul het onderstaande contactformulier in.

Volledige naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Voor welke opleiding wil je je aanmelden?
Opleiding*
Opmerkingen

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie