Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

KEMP rijschool Harderwijk

KEMP Rijopleidingen is de grootste rijschool van Flevoland en verzorgt al sinds 1989 rijopleidingen op maat voor verschillende rijbewijzen. Steeds meer cursisten weten ons te vinden en sluiten hun rijopleiding succesvol af. KEMP Rijopleidingen scoort dan ook een 8.6/10 uit meer dan 4500 beoordelingen. In AlmereLelystadHilversum en Zwolle hebben we een fysieke locatie, daarnaast zijn we ook actief in Harderwijk. Het is dus mogelijk om een KEMP Rijopleiding te volgen in Harderwijk.

Waarom KEMP Rijopleidingen?

  • Grootste rijschool van Flevoland
  • Ervaren instructeurs en hoge slagingspercentages
  • Gespreid betalen mogelijk
  • 8.6/10 uit 4500+ beoordelingen
  • Rijlessen volgen in je eigen tempo
  • Theorielessen vanuit huis (E-learning) mogelijk

Rijlessen in Harderwijk

Autorijlessen bieden we aan onder de vlag van ANWB Rijopleiding. Daarnaast bieden we ook opleidingen aan voor scooter, motor, vrachtauto, aanhangwagen, autobus, taxi en boot. Voor een rijopleiding vanuit Harderwijk kun je contact opnemen met KEMP Rijopleidingen Lelystad via onderstaande buttons.

Bel: 0320 218 080 info@kemp.eu

Rijopleidingen aanbod in Harderwijk

Ooit begonnen met één lesauto; inmiddels de grootste rijschool in Flevoland. Sinds 1989 is het aanbod van KEMP Rijopleidingen stap voor stap uitgebreid. Tegenwoordig volg je vanuit Harderwijk ook opleidingen. Van het behalen van je autorijbewijs tot het volgen van nascholing voor beroepschauffeurs: KEMP Rijopleidingen is een betrouwbare keuze.

Theorieopleiding volgen vanuit huis

Op locatie bij ons in Lelystad volg je verschillende theorieopleidingen. Daarnaast heb je dankzij ons E-learning pakket ook de mogelijkheid om zelf vanuit huis de theorie te leren. Dit pakket helpt je stapsgewijs de theorie onder de knie te krijgen en bevat oefenvragen en realistische praktijksituaties. De theorie-examens worden afgenomen bij het CBR. Voor meer informatie over theorielessen kun je contact opnemen via 0320 218 080 of info@kemp.eu. Meer over theorieopleidingen lees je op de pagina theorieopleidingen.

Lekker rijlessen in je eigen tempo

Bij KEMP Rijopleidingen volg je de lessen altijd in je eigen tempo. Bij de eerste les – de proefles – maken we een inschatting van je rijvaardigheid en bepalen we samen hoeveel lessen er nodig zullen zijn. Ook beslissen we dan welke rijinstructeur het beste bij je past. Je krijgt een vaste rijinstructeur, maar het is mogelijk om tussentijds een andere instructeur aan te vragen mocht je geen klik voelen met je instructeur.

Contact met KEMP Rijopleidingen

Wil je meer weten over onze rijopleidingen of wil je je aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op via 0320 218 080 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Naam*
Bedrijfsnaam
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Waarover wil je informatie
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie