Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Motorrijbewijs halen bij KEMP Almere

Op je zeventiende levensjaar is het mogelijk om je motorrijbewijs te halen bij KEMP Almere. Vanaf onze opstaplocatie bij Kawasaki dealer Motorplanet aan de Markerkant in Almere verzorgen wij de praktijklessen voor het motorrijbewijs. Ben je benieuwd naar het aantal rijlessen dat jij nodig hebt om jouw motorrijbewijs te halen? Schrijf je dan in voor de motor experience.

 • Anderhalf uur proefrijden op de motor voor € 39,95
 • Motorrijbewijs starterspakket vanaf € 795,-
 • Complete motoropleiding voor een gemiddelde prijs van € 1.500,-
 • Inzicht in je benodigde motorrijlessen met onze motor experience
 • Proeflessen, complete rijopleidingen en spoedcursussen voor het motorrijbewijs

Aanmelden voor motorrijles in Almere

NajaarsDeal: 15 motorrijlessen met examens voor € 999,-

Wil jij deze zomer jouw motorrijbewijs halen? Maak gebruik van de zomeractie van Kemp Rijopleidingen: je krijgt maar liefst 15 motorrijlessen met AVB en AVD examen voor maar € 999,-. Meld je snel aan! Wil je meer informatie over deze actie? Neem contact met ons op via 036 538 4442 en 0320 218 080.

Motorrijles tarieven in Almere

Starterspakket

€ 795,-

 • 10 motorrijlessen
 • Avb examen
 • Avd examen
 • Exclusief Gezondheidsverklaring (€ 33,80 via mijn.cbr.nl)

Aanmelden

Avb pakket 1 € 379,-

 • 5 lesuren
 • incl. examen Avb

(zonder examen Avb € 249,-)

Aanmelden

Avb pakket 2 € 625,-

 • 10 lesuren
 • incl. examen Avb

(zonder examen Avb € 495,-)

Aanmelden

Avb pakket 3 € 865,-

 • 15 lesuren
 • incl. examen Avb

(zonder examen Avb € 735,-)

Aanmelden

Avd pakket 1 € 509,-

 • 5 lesuren
 • incl. examen Avd

(zonder examen Avd € 249,-)

Aanmelden

Avd pakket 2 € 750,-

 • 10 lesuren
 • incl. examen Avd

(zonder examen Avd € 495,-)

Aanmelden

Avd pakket 3 € 990,-

 • 15 lesuren
 • incl. examen Avd

(zonder examen Avd € 735,-)

Aanmelden

* Het Avb examen is het praktijkexamen voertuigbeheersing en het Avd examen is het praktijkexamen op de openbare weg. Deze examens zijn onderdeel van de motorrijlessen en zijn verplicht voor het behalen van het motorrijbewijs.

Bekijk alle tarieven

Motorrijlespakketten

Het starterspakket bestaande uit 10 motorrijlessen, het AVB examen en het AVD examen wordt in veel gevallen aangevuld met 8,5 lesuren (€ 419,-) of 12 lesuren (€ 579,-) voor het AVB examen en met 15 lesuren (€ 725,-) voor het AVD examen. Als u bekend bent op de motor heeft u gemiddeld genomen voldoende aan het starterspakket plus 15 lesuren voor het AVD examen.

Praktijklessen in Almere

De opstaplocatie voor de praktijklessen in Almere is bij Kawasaki dealer Motorplanet, aan de Markerkant 15-18, 1314 AX Almere. Neem voor meer informatie contact op met Francis via telefoonnummer 06-51154930 of stuur een e-mail naar francis@kemp.eu.

KEMP Almere

Markerkant 15-18
1314 AX Almere
Tel: 036 538 4442

Proefles? Ontdek onze MotorExperience

Tijdens de drieënhalf uur durende motor experience van KEMP Almere leer je de basis van het motorrijden: je krijgt praktische uitleg over het rijden, een theoretische uitleg over de bijzondere verrichtingen en natuurlijk ontdek je hoe het is om de motor te bedwingen. Bovendien heb je ook direct inzicht in het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt om het rijbewijs te behalen. Onze motor experience is nu slechts € 69,-. Hier vind je meer informatie over deze proefles van drieënhalf uur en via onderstaande button meld je je direct aan.

Aanmelden voor de motor experience

*Let op: je kunt de motor experience niet volgen in Almere. De proeflessen geven wij uitsluitend op onze oefenlocatie in Lelystad.

Motorrijbewijs halen Almere - Veelgestelde vragen

Wat kost het volgen van motorrijles?

Het volgen van motorrijles bij KEMP Rijopleidingen kost vanaf € 795,-. Hierbij hebben we het over het starterspakket. Een compleet pakket voor het behalen van je motorrijbewijs kost gemiddeld € 1.500,-.

Kan ik eerst een proefles volgen?

Het is mogelijk om een proefles te volgen voordat u begint met uw motorrijopleiding. Zo kan je vanaf € 39,95 anderhalf uur lang proefrijden.

Kan ik ook een spoedcursus voor het motorrijbewijs volgen?

KEMP Rijopleiding Almere biedt ook spoedcursussen aan voor het motorrijbewijs. De rijlessen voertuigbeheersing die onderdeel zijn van de spoedcursus worden ook uitsluitend gegeven op het oefenterrein in Lelystad. Het praktijkexamen vindt ook plaats op dit terrein.

Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel motorrijlessen jij ongeveer nodig hebt, kun je voordat je begint met lessen een motor experience doen. In drieënhalf uur leer je de basis van het motorrijden en schatten we meteen in hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voor het behalen van je motorrijbewijs.

Meer informatie over het motorrijbewijs

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze motorrijlessen in Almere, bekijk dan de pagina Veel gestelde vragen over het motorrijbewijs of neem contact via het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

KEMP Rijopleiding Almere (alleen opstaplocatie voor motor)
Markerkant 15-18 
1314 AX Almere
Tel: 036 - 538 4442

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie