Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Rijopleiding brommobiel: Het praktijkexamen

Wij geven les in een spikslinternieuwe Aixam electrische brommobiel! GROENER KAN DUS NIET!!! Het praktijkexamen brommobiel bestaat uit elf oefeningen op een afgesloten terrein. Deze zijn verdeeld in 2 groepen. Eén van de twee groepen zal de examinator kiezen om uit te voeren. De ‘stop in de bocht’ is in allebei de groepen meegenomen. Je mag alle oefeningen een keer overdoen. In de praktijk mag je maximaal 12 oefeningen doen, waarvan je er uiteindelijk 5 voldoende moet hebben.

Tarieven praktijk

 

 

Examen brommobiel rijbewijs

Het examen brommobiel (AM4) wordt op ons eigen oefenterrein in Lelystad afgenomen op dezelfde locatie dus waar je de opleiding volgt. De examinator beoordeelt de bijzondere verrichtingen buiten het voertuig. Uitgezette pylonen mogen niet worden verschoven of omver worden gereden. Dat leidt tot een onvoldoende. Kijkgedrag wordt niet beoordeeld, maar bij foutief kijkgedrag krijgt je wel een advies mee.

Bijzondere verrichtingen brommobiel rijbewijs

De bijzondere verrichtingen zijn onderverdeeld in twee groepen. Eén bijzondere verrichting is verplicht en komt daarom in beide groepen voor. Iedere groep bestaat uit zes verrichtingen die zo evenredig mogelijk over de groepen zijn verdeeld.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie