Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

KEMP Rijopleidingen

is in 2009 een samenwerking aangegaan met Transport & Logistiek Evolutie Centrum. TLEC is een organisatie gespecialiseerd in het verzorgen van begeleidingen voor het behalen van het SEB getuigschrift voor de vakbekwaamheid beroepsgoederenvervoer met het bijbehorend examen bij het SEB. Ook wel genoemd het ondernemersdiploma. Bij TLEC kan men via verschillende formules de begeleiding volgen om het SEB ondernemersdiploma te behalen.

Prijzen

U kunt alle modules in één keer bestellen met of zonder de bijbehorende lesdagen. U kunt ook de modules per stuk bestellen (met of zonder lesdagen). Zo spreidt u uw studiedruk en natuurlijk de kosten. De naslagwerken worden bij het examen ter beschikking gesteld, u kunt de originele naslagwerken of in printvorm bestellen om te oefenen, of u kunt ze (gratis) via internet downloaden. De genoemde prijzen zijn exclusief examenkosten. (Prijzen zijn onder voorbehoud, de meest recente prijzen zijn altijd vermeld in het online] inschrijfformulier op de website van TLEC). U kunt de modules in 6 kant en klaar pakketen aanschaffen. De verschillende pakketten zijn er in verschillende prijzen en verschillende edities. Hieronder staan de pakketprijzen vermeld en de prijzen voor de losse modules. Hoe duurder het pakket, hoe meer u krijgt. Kies het pakket dat past bij uw budget en uw wensen.

Prijzen per 1 januari 2018, excl. BTW en wijzigingen voorbehouden

Voor prijzen zie www.tlec.nl

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie