06 290 086 00036 538 44420320 218 080info@kemp.eu

Al vanaf € 625,- een Boardcomputerkaart (BCT)

Een opleiding tot taxichauffeur kost volgens onze 'voorbeeldberekening' € 625,- tot € 755,-. De laatstgenoemde prijs is gebaseerd op een theoriecursus inclusief lesmateriaal en theorie-examen, vijf praktijklesuren in ons lesvoertuig en volledig praktijkexamen inclusief voertuighuur. Indien u een beperkte chauffeurspas wilt halen dan kost dit pakket € 650,- met een eigen taxi en € 785,- met één van onze taxi-voertuigen.

Kosten

De bijkomende kosten zijn: De aanvraag van de BCT, de verklaring omtrent het gedrag (samen ruim € 147,-) en de medische keuring (bij ons op locatie slechts € 52,50) ter verkrijging van de geneeskundige verklaring. In deze begroting zijn geen kosten opgenomen voor een eventueel herexamen. Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW. Over lesmateriaal wordt 6% BTW geheven.

Volgorde en uitslag van de examens

Er is geen vaste volgorde waarin deze examens dienen te worden afgelegd. U mag dus ook eerst praktijk en daarna theorie doen. U krijgt direct na afloop van het examen de uitslag te horen. Bij het theorie-examen is de uitslag een voorlopige. De uitslag wordt na twee weken automatisch definitief als u geen tegengesteld bericht van CCV heeft ontvangen.

“Als ik moeite heb met een vak, kan ik dan extra (individuele) lessen volgen?”

Indien u moeite heeft met de leerstof kunnen we in overleg bij de rijschool of op locatie één of meerdere privélessen afspreken. Mocht u de Nederlandse taal niet volledig machtig zijn dan kunt u bij deze privélessen een tolk meenemen. Deze individuele lessen kosten € 37,50 per uur. Het examen kan echter alleen in de Nederlandse taal.