06 290 086 00036 538 44420320 218 080info@kemp.eu

Praktijklessen bromfietsrijbewijs

De praktijkopleiding bromfietsrijbewijs wordt verzorgd in dezelfde plaats als je praktijkexamen. Onze instructeurs volgen jou uiteraard met de bromfiets en geven je via een portofoon instructies. Al vanaf 15½ jaar mag je je theorie-examen bromfietsrijbewijs gaan halen en vanaf je zestiende jaar mag je met een scooter, brom- of snorfiets (af)rijden. Om deze voertuigen te berijden heb je rijbewijs AM nodig. Kijk op onze site voor de praktijkdagen en de praktijkexamendata. Omdat de praktijk bromfietsrijbewijs een redelijk korte opleiding is hoef je slechts twee keer naar de rijschool te komen. De opleidingsdag en de examendag. Soms zijn er dagcursussen beschikbaar. Ook als je dus niet in Lelystad woont kun je bij ons komen lessen voor je bromfietsrijbewijs.

Het advies is dus pas praktijk te gaan plannen zodra je je theorie hebt behaald!

Veilig brommen

Informeer direct na je theorie-examen bromfietsrijbewijs wanneer je aan de praktijk kunt meedoen! Op de website www.veiligbrommen.nl lees je alles over de praktijklessen en het praktijkexamen bromfietsrijbewijs. Rijscholen kunnen je praktijkexamen alleen reserveren op (jouw) naam. Ben je al in het bezit van je theorie, dan is dit geen probleem. Heb je nog geen theorie gehaald en wil je toch al een praktijkexamen bromfietsrijbewijs reserveren, dan is dit echter jouw risico. Heb je op de praktijklesdag (een paar dagen voor je praktijkexamen) of op de praktijkexamendag nog geen theorie dan ben je € 325,- kwijt en kun je voor € 265,- een nieuw pakket kopen!

Praktijk pakket: scooterrijlessen inclusief praktijkexamen

€ 325,-

  • 4 rijlessen (dagcursus of opgeknipt)
  • incl. praktijkexamen

“Wist je dat alle bromfietsers bij elkaar slechts 1 procent van alle weggebruikers uit maken? Maar ze zijn wel 'goed' voor zo’n 10 procent van alle ongevallen”.