Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Theorie-examen motorrijbewijs

Benodigdheden bij het theorie-examen:

  • de examenoproep van de rijschool of van het CBR;
  • een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;

Indien je bij onze rijschool een theoriecursus volgt, reserveren wij automatisch een examen voor je. Deze datum sluit uiteraard aan op de cursus. Je kunt ook contact met ons opnemen voor alleen een examenreservering. Wil je zelf snel via Internet een theorie-examen reserveren, ga dan naar de reserveringssite www.examenreserveren.nl en kies voor 'aanvragen' maak een keuze voor een examenplaats.

Inschrijfprocedure theorie

Je kunt je bij ons inschrijven voor:

  • theorie-examen
  • examentraining inclusief theorie-examen
  • compleet theoriepakket inclusief lesmaterialen.

Het lesmateriaal kun je aan de Artemisweg 220 aanschaffen. Je kunt bij ons geen boeken huren! Je bent pas zeker van een cursus en/of examenreservering als je de kosten direct bij inschrijving voldoet! Dit is mogelijk door te pinnen bij onze rijschool in Lelystad. Wij kunnen ook een factuur per e-mail sturen. Je dient het bedrag dan vooraf over te maken via Internetbankieren op ons IBAN rekeningnummer NL23RABO0334436435 t.n.v. KEMP Rijopleidingen. Na de betaling ontvang je een inschrijfbevestiging.

Je kunt éénmalig een theorie-examen kosteloos uitstellen. Dit moet dan minimaal een week voor de examendatum worden aangegeven. Voor annuleringsregelingen zie onze ’voorwaarden’.

Welke documenten heb ik nodig om een theorie-examen aan te vragen?

Wij hebben alleen jouw BSN nummer (Burger Service Nummer), geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer(s) en e-mailadres nodig.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie