06 290 086 00036 538 44420320 218 080info@kemp.eu

Speciale aanbieding voor jonge motorrijders

KTM BETAALT JOUW PRAKTIJKEXAMEN!!*

Studie, werken, hobby's en vervoer..
Zo maar een paar kreten waar je wielen en een rijbewijs voor nodig hebt. Je kunt op verschillende manieren van A naar B. De motor is hiervoor natuurlijk een slimme, stoere en voordelige keuze! Eeuwig zoeken naar een parkeerplaats is er niet meer bij.
Lekker voor de deur, midden in de stad of zelfs in het fietsenhok en natuurlijk in de motorstalling kun jij je motor kwijt. Geen problemen meer met files en veel te dure parkeerkaartjes. Zo hou je lekker je geld in je zak.

KTM gaat je financieel een beetje te helpen met het halen van je motorrijbewijs. Wanneer jij je motorrijbewijs haalt bij één van de aanbevolen rijscholen, waaronder natuurlijk KEMP Rijopleidingen BV, krijg je het examengeld terugbetaald als na je rijopleiding een KTM 125 Duke aanschaft bij de officiële dealer*.

Er zijn al een heel aantal rijscholen die voor de KTM 125 Duke hebben gekozen als de perfecte motor voor de rijopleidingen met de nieuwe regelgeving. Met de maximale 125cc en 11Kw en als enige A1 motorfiets met ABS is de KTM 125 Duke wel de coolste in zijn soort. Voor Flevoland en omgeving is KEMP Rijopleidingen BV de rijschool die ook de KTM Duke met ABS gebruikt voor de A1 motorrijlessen.

Enjoy the KTM Family!!

* Actie geldt als je binnen drie maanden na het behalen van je rijbewijs een KTM 125 Duke aanschaft bij de officiële KTM Dealer. Het examengeld brengt de KTM dealer in mindering op de factuur van de KTM 125 Duke.