Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Tarieven RMT

Regionale Motorvaardigheids Training

Deze prijs is inclusief deelnamecertificaat, naslagboekje,
embleem, sticker, pen en opleidingenbrochure maar exclusief brandstof en lunch

      €  150,00

Dagverzekering

Hierbij bedraagt het eigen risico € 187,50.
De motorfiets mag niet ouder zijn dan 10 jaar

 

-     60,00

Het ochtendprogramma

staat geheel in het teken van voertuigbeheersing. Balans tussen voertuig en bestuurder neemt een belangrijke plaats in. Ook voor de kijktechniek is veel aandacht. In de ochtend wordt er verder ook veel tijd besteed aan remmen en uitwijken (ook bij hogere snelheden). Ook het keren in een beperkte ruimte komt aan bod. Veel oefeningen komen rechtstreeks voort uit de “VRO” (voortgezette rijopleiding) van de KNMV. Het middagprogramma Na de lunch wordt het geleerde op de openbare weg in praktijk gebracht.
 

De middag

wordt besteed aan rijden in het verkeer met aandacht voor kijktechniek, anticiperen, positie op de weg, inhalen, snelheidskeuze en de toepassing daarvan bij het naderen en rijden van bochten en kruispunten. De rode draad die door deze middagtraining loopt is ‘zien en gezien worden’. Alle essentiële handelingen voor een bekwame motorrit worden behandeld.

Doelstelling

Na afloop van de trainingsdag heb je vaardigheden meegekregen ter voorkoming van ongevallen. De bestuurder zou een zodanige voertuigbeheersing moeten hebben dat hij/zij in de meest voorkomende situaties ‘op de been’ kan blijven. De bestuurder heeft een zodanig verkeersinzicht en anticipatievermogen dat hij/zij in staat is een veilige positie op de rijbaan te kiezen.

Waar start de RMT van KEMP (MOTOR) Rijopleidingen?

Vertreklocatie Almere Markerkant 15-18, 1314 AX in Almere (bij Kawasaki dealer Motorplanet) Vertreklocatie Lelystad Artemisweg 220, 8239 DE in Lelystad (bij KEMP Rijopleidingen). Bij zelfstandige aanmelding van drie deelnemers kunnen wij in overleg vanaf een locatie starten die de deelnemers zelf wensen.

Materiaal

Je dient zelf een motorfiets, originele kenteken- en rijbewijs mee te nemen. Zorg er ook voor dat je motorkleding in orde is. Denk ook aan regenkleding, want bij regen gaat de opleiding gewoon door! Graag beginnen wij de dag met een volle tank!
 

Dagverzekering

Een dagverzekering (à € 60,-) met een eigen risico van € 187,50 kun je nog afsluiten tot 5 werkdagen voor aanvang van de cursus en alleen indien de motorfiets niet ouder dan 10 jaar is. De dekking betreft de cascoschade aan de eigen motor. Annuleringsverzekering Er is geen annuleringsverzekering mogelijk voor een RMT. Bij afmelding kun je wel zelf een andere deelnemer laten verschijnen.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie