06 290 086 00036 538 44420320 218 080info@kemp.eu

Motorrijbewijs halen bij KEMP Rijopleidingen

Het motorrijbewijs haal je met de motorrijlessen van KEMP Rijopleidingen BV. Bij ons kun je al vanaf je zeventiende levensjaar motorrijlessen volgen onder leiding van één van de gecertificeerde rijinstructeurs. KEMP is actief binnen heel Flevoland en geeft motorrijles in onder andere Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde, Harderwijk, Zwolle en ’t Gooi.

KEMP Rijopleidingen heeft twee opstapplaatsen in Lelystad en Almere. KEMP Lelystad bevindt zich aan de Artemisweg 220. De opstapplaats van KEMP Almere is aan de Markerkant 15-18. Ben je benieuwd naar de motorrijlessen bij KEMP Rijopleidingen BV? Voor meer informatie kun je eenvoudig contact opnemen met KEMP Lelystad, via telefoonnummer 0320-218080. Contact opnemen met KEMP Almere kan via telefoonnummer 036-5384442. In 't Gooi (Hilversum en Naarden) en in Zwolle geven wij motorrijles namens de ANWB Rijopleiding.

Motorpakket: 15 motorrijlessen (van 60 minuten) met examens voor € 999,-

Wil jij deze zomer jouw motorrijbewijs halen? Maak dan nu gebruik van onze zomeractie van Kemp Rijopleidingen: je krijgt maar liefst 15 motorrijlessen met AVB en AVD examen voor slechts € 999,-. Meld je snel aan! Wil je meer informatie over deze actie? Neem contact met ons op via 036 538 4442 en 0320 218 080.

Nieuw per 12 juli 2017:

Door een doorvoering van de Europese rijbewijsrichtlijn staat het hele rijbewijstraject voor de voor behalen van het motorrijbewijs op z’n kop. Hierbij is het nu mogelijk om al op je 21e examen te doen voor de zware motorcategorie A maar wel met een beperking. Als je het A-rijbewijs behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2). Deze code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Je mag dan ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen. Deze wijziging is zo nieuw dat het zelfs nog niet mogelijk is om bij het CBR hiervoor examens te reserveren (zie https://www.cbr.nl/nieuws.pp?id=1450).
Zodra er meer nieuws is hoe deze wijziging definitief zal uitpakken, zullen wij dat op onze website vermelden.

Al 2.500 motorrijders haalden bij ons het motorrijbewijs

Als je kippenvel krijgt als je iemand op een motor voorbij ziet rijden, dan wordt het tijd dat je het zelf eens gaat proberen. KEMP Rijopleidingen BV heeft in zijn 25 jarig bestaan meer dan 3.000 motorrijders aan een motorrijbewijs geholpen. Al onze instructeurs zijn KNMV-gediplomeerd. Met ons eigen oefenterrein kan je snel genieten van de vrijheid die motorrijden geeft.

Het motorrijbewijs

Er bestaan drie rijbewijscategorieën voor het motorrijbewijs: A1, A2 en A-onbeperkt. Ben je 17, 18 of 19 jaar, dan begin je met A1 en vanaf 20 jaar mag je rechtstreeks instromen in de midden-categorie A2. In deze twee gevallen moet je per categorie steeds twee jaar ervaring opdoen. Vanaf je 24ste verjaardag mag je direct met A-onbeperkt beginnen.

Waarom kiezen voor KEMP Rijopleidingen:

  • Eigen oefenterrein waar je ook het Avb examen kunt afleggen
  • KNMV gediplomeerde instructeurs
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Grootste rijschool van Flevoland (o.a. ruim 10 nieuwe lesmotoren)
  • Instructeurs met een grote passie voor motorrijden

Het Avb examen is het praktijk examen voertuigbeheersing voor de motor. Dit is onderdeel van de motorrijlessen en moet verplicht behaald worden als je wilt slagen voor het motorrijbewijs.

Als je motorrijles volgt bij KEMP Rijopleidingen, volgen de KNMV-gediplomeerde instructeurs je niet met een auto maar met een motorfiets.

Ons slagingspercentage: