Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Autobus/ Touringcar (D en D1)

Behalve opleidingen voor de rijbewijscategorie D bieden wij ook de nieuwe categorie D1 aan. Wij zetten hiervoor een Mercedes-Benz Sprinter voor 16 personen in. Het D1-examen is bedoeld voor personenvervoer tot en met 16 personen. We bieden de praktijkopleiding voor buschauffeurs vanaf € 2.863,75, inclusief theoriecursussen, praktijkopleiding, examens en medische keuring. Meer informatie over rijbewijs D vindt u op de website van het CBR.

  • Twee uur proefles voor € 159,-
  • Rijbewijs D of D1, eventueel met code 95
  • Zowel theoriecursussen als praktijkopleiding
  • Medische keuring door gecertificeerde ARBO arts
  • Volg de theoriecursus overdag of ’s avonds
  • KEMP Rijopleidingen wordt beoordeeld met een 8,6

Praktijkopleiding prijzen

U heeft een rijbewijs D nodig als u een motorrijtuig wilt besturen dat is ingericht voor het vervoer van meer dan 8 personen, exclusief de bestuurder.

Vakbekwaamheid basiskwalificatie
Indien u nog niet in het bezit bent van rijbewijs D dient u eerst rijbewijsexamens of vakbekwaamheidexamens af te leggen en in de meeste gevallen een opleiding te volgen.

Voor beide trajecten bieden wij zowel overdag- als avondcursussen aan.

Wij verzorgen de opleidingen doorlopend voor;

U kunt praktijkexamen D afleggen als u in het bezit bent van vak 1 en 2. Theorie-examen voor vak 3 mag u ook na het praktijkexamen doen. Dit geldt ook voor de twee vakbekwaamheidstoetsen (de praktische toets en de toets besloten terrein). Er is geen vaste volgorde bepaald waarin u de examens dient te behalen. U kunt dus altijd bij de eerstvolgende cursus 'instappen'.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie