Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Rijbewijs

KEMP Rijopleidingen is sinds jaar en dag de opleider voor het autorijbewijs, het motorrijbewijs, het scooterrijbewijs, het BE-rijbewijs en voor het vrachtautorijbewijs in Lelystad, Dronten, Almere en omgeving. Daarnaast geven wij ook rijopleidingen voor de bus, voor taxichauffeurs, vaarbewijzen, CE, nascholing voor de code 95 en zijn wij stagerijschool voor alle categorieën voor toekomstig rijinstructeurs. Bovendien volgen cursisten van buiten Flevoland ook steeds vaker rijles bij ons.

KEMP Rijopleidingen is aangesloten bij de FAM (Federatie Autorijschool Management) en geeft auto-rijopleidingen in samenwerking met de ANWB Rijopleiding. We zijn tevens gecertificeerd VTL opleider in Transport & Logistiek. Voor meer informatie over de rijopleidingen in Lelystad kun je telefonisch contact opnemen via 0320 218 080. Mocht je meer informatie wensen over een rijopleiding in Almere, neem dan telefonisch contact op met 036 538 4442.

Informatie aanvragen over een rijopleiding

Onze rijopleidingen

Hieronder zie je het aanbod opleidingen van onze rijschool. Wij verzorgen niet alleen rijopleidingen voor de auto, motor, scooter en vrachtauto, maar ook nascholing of WRM. Bekijk de pagina over de rijopleiding voor meer informatie.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie