WRM 35: WRM bijscholing Leerlingherkenning en begeleiding met behulp van NLP

Op dinsdag 22 sept. en dinsdag 6 okt. wordt de WRM cursus 35 bij ons in Lelystad geven, van 09:30u tot 17:00u. Je kunt in een cyclus van 5 jaar een bepaalde cursus slechts één keer volgen om mee te laten tellen voor de WRM. De cursus telt tevens mee voor de RIS bijscholing.
Dit keer gaat het om 2 dagen (4 dagdelen) Leerlingherkenning en begeleiding met behulp van NLP die op dinsdag 22 sept. en dinsdag 6 okt. gegeven zal worden door Sjaak de Coninck van DCTM bij onze rijschool in Lelystad.

Wil je inzicht krijgen in eigen en andermans functioneren met behulp van NLP? Deze tweedaagse bijscholing geeft dat inzicht. Neuro Linguïstisch Programmeren is een model om effectief te communiceren en zodoende doelgericht veranderingen te bewerkstelligen in onder andere gedrag en samenwerking.

NLP laat ons zien hoe we naar de wereld kijken, hoe ons wereldmodel is opgebouwd. Het maakt zichtbaar hoe we informatie uit de wereld om ons heen filteren, hoe we die zintuiglijke ervaringen opslaan, hoe we ze verwerken en hoe we ze vervolgens tot uiting brengen.

In twee dagen krijg je NLP technieken aangereikt die je direct kunt gebruiken tijdens de rijlessen.

De volgende hoofdonderwerpen zullen worden behandeld:
• Inleiding in NLP
• De structuur van de subjectieve ervaring
• Logische niveaus
• Waarnemingsposities
• Ankertechnieken
• Effectief observeren
• Omgaan met lastige leerlingen en hun ouders
• Aanbieden van oplossingen

De kosten bedragen € 395,00 (inclusief IBKI kosten - exclusief BTW) per deelnemer, inclusief cursusmateriaal, consumpties en lunch.

Inschrijving voor de cursus sluit bij maximaal 15 deelnemers, indeling is op volgorde van aanmelding. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus zal deze worden geannuleerd. Je ontvangt hierover uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus per e-mail bericht. Eventueel betaalde kosten worden dan geretourneerd.

De bijscholingsdag vangt aan om 09.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie