Training tegen rijexamenstress: nog enkele plaatsen vrij

Training tegen rijexamenstress: nog enkele plaatsen vrij

Op dinsdag 10 april 2018 organiseren we een training tegen rijexamenstress, waarbij je beter leert om te gaan met spanning voor en tijdens het rijexamen. De training start om 19:00 uur en wordt gehouden in Lelystad. Meld je snel aan voor deze avondcursus, want er zijn nog maar een enkele plaatsen beschikbaar!

De cursus wordt gegeven door Sjaak de Coninck, die zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van rijbewijsbezitters met verkeersangst. “Er zijn leerlingen die zich dagen van tevoren druk maken over het rijexamen”, legt Sjaak de Coninck uit. “Het gevolg is dat ze door de spanning zaken over het hoofd zien en falen in de bediening van de auto.”

Wat houdt de training in?

Tijdens de cursus leer je negatieve stress om te zetten in positieve spanning. De Coninck legt uit: “Door negatieve gedachten rond een examen op papier te zetten en door te accepteren dat deze gedachten van jou zijn, dan is er veel makkelijker iets aan te doen”. De cursisten noteren vervolgens het gevoel dat ze graag tijdens een examen zouden willen ervaren en krijgen technieken aangeleerd waardoor ze beter naar dit positieve gevoel toe kunnen werken.

Meld je aan voor de avondtraining tegen examenstress

Datum cursus:                  10 april 2018
Duur cursus:                     
19:00 – 21:00 uur
Kosten:                               
€ 15,- per cursist (cursisten van ANWB Rijopleiding GRATIS)
Locatie:                               
Lelystad
Aanmelden via:              
0320 218090, 036 3030113 of 035 3030903

Meld je aan voor de training tegen rijexamenstress

De training kost € 15,- (GRATIS voor cursisten van ANWB Rijopleiding) en is toegankelijk voor zowel leerlingen als ouders en instructeurs van deze cursisten. Aangezien de cursisten de eerste cursusavonden als zeer positief hebben ervaren, blijven we de training een keer per maand geven.

Wat zeggen de cursisten over de training?

De training is natuurlijk erg geschikt voor een examenkandidaat, maar minstens zo interessant voor rijinstructeurs. Rijinstructeur Leonie Grave uit Bathmen volgde de cursus en geeft aan:

“We kunnen hier op de terugweg mooi nog even over napraten. Voor mij is het goed om deze technieken nog even te herhalen. Ik kan ze zeker toepassen bij mijn leerlingen. Wel denk ik dat ze hiervoor open moeten staan.”

Haar leerling Michelle van de Pol volgde de cursus ook. Zij zegt hierover:

“Ik vond het heel leerzaam. Vooral toen we het stuur moesten vastpakken. Ik voelde echt het effect, het werd heel concreet. Als dat al gebeurt tijdens zo’n cursus, moet het in de auto zeker lukken.”

Neem contact op

Heb je vragen over de training tegen rijexamenstress of wil je je aanmelden voor de training? Neem contact met ons op via 0320 218090 (Lelystad), 036 3030113 (Almere) of 035 3030903 (Naarden).

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie