Motor-Experience

De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Je weet meteen hoe veel motorrijlessen je nodig hebt en hoe voordelig jij het motorrijbewijs kan halen!

Motor uitproberen? 
3½ uur Try the Bike voor slechts  € 69,-
Kies je eerste motor proefles met de Try the Bike van KEMP Rijopleidingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde en omgeving. Lekker zonder ervaring motor en rijles ontdekken. Welk gevoel levert het jou op? Born to be wild?

Aanleg en les-tempo inschatten met onze motorproefles
Een Try The Bike is bedoeld om te kijken of je motorrijden echt zo leuk vindt als dat je denkt! Tijdens de Try The Bike leer je de grondbeginselen van het motorrijden zoals wegrijden, schakelen, remmen enzovoort. Misschien heb je aanleg voor 2 wielen en gaat het je allemaal makkelijk af, misschien kom je tot de conclusie dat je even goed zal moeten oefenen.

Motorproefles / Try the Bike: 3½ lesuren kennismaking, uitleg en motorrijles
Try the Bike bestaat uit 3½ lesuren achter elkaar. Tijdens die motorrijlessen leer je de basis van het motorrijden; dus de motor én de exameneisen. We beginnen met een stukje praktische uitleg wegrijden, schakelen, remmen en stoppen. Vervolgens nemen we de bijzondere verrichtingen theoretisch met je door. Dan gaan we naar buiten om de eerste meters te maken. Omdat 3½ uur rijden erg intensief is doen we tussendoor ook nog even een theorietestje zodat je weet waar je staat voor een eventueel theorie-examen.

Locatie van de eerste motor proefles
Try the Bike doe je op ons eigen oefenterrein in Lelystad (bedrijventerrein Flevopoort). Je krijgt les  van een motorinstructeur met KNMV-diploma. Dat betekent motorrijles van een vakman in hart en nieren en dus kwaliteitsles! Het praktijk deel van je motorrijopleiding bestaat uit rijlessen voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. De motorrijlessen voertuigbeheersing en het CBR-examen worden afgenomen op ons eigen oefenterrein. Je doet dus examen op je eigen vertrouwde terrein. Het gebruik van de beste voertuigen, helmen, kleding en handschoenen is gratis. Wij hebben voor zowel voertuigbeheersing als verkeersdeelneming voldoende motoren voor alle categorieën: A1, A2 en A onbeperkt. We lessen op motoren van de merken Yamaha, Honda en KTM Duke.

Locatie vervolg motorrijlessen openbare weg (AVD)
Wanneer je bent geslaagd voor de  bijzondere verrichtingen dan kun je voor de praktijklessen op de openbare weg kiezen uit twee opstaplocaties;
1. ALMERE, Honda dealer Motorplanet, Markerkant 15-18, 1314 AX in Almere
Tel.: 06-51154930 (Francis) en E-mail: francis@kemp.eu
2. LELYSTAD, KEMP Rijopleidingen B.V., Artemisweg 220, 8239 DE in Lelystad
Tel.: 0320-218080 en E-mail: lelystad@kemp.eu

Handig pakket voor je vervolg motorrijlessen
Bevalt Try the Bike? Kies dan voor een vervolg: losse motorrijles of een spoedopleiding. 
Ook wat prijzen betreft kun je kiezen: los lestarief of één van onze pakketten.

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie