ANWB vaarcursus 1 (KVB1)

ANWB Vaarcursus 1 (KVB1)

Cursusdag 1: Zaterdag 11 mrt. van 08:30u tot 16:30u

Cursusdag 2: Zaterdag 18 mrt. van 08:30u tot 12:30u

Examen vanaf ma. 20 mrt. (dit dient door uzelf te worden aangevraagd)

 

Het Klein Vaarbewijs kent twee gradaties die elk betrekking hebben op het vaargebied waarop met dit vaarbewijs op de binnenwateren gevaren mag worden.
 
Klein Vaarbewijs I: Rivieren, kanalen en meren
Voor het varen op rivieren, kanalen en meren, met uitzondering van: de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer.
Er mag wel gevaren worden op de Gouwzee.
Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs I dient u het examen KVB1 met goed gevolg te hebben afgelegd. Het Klein Vaarbewijs I geldt ook in het buitenland als International Certificate of Competence (ICC) voor inland waters.

Klein Vaarbewijs II: Alle binnenwateren
Voor het varen op alle binnenwateren, dus inclusief de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer.
Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs II dient u zowel het examen KVB1 als het examen KVB2 met goed gevolg te hebben afgelegd. Het Klein Vaarbewijs II geldt ook in het buitenland als International Certificate of Competence (ICC) voor inland and coastal water.

Het cursusmateriaal en de examenaanvraag-procedure wordt de eerste lesavond uitgereikt. Als er van uw kant nog vragen of onduidelijkheden zijn, neemt u dan contact op met ons via het hoofdkantoor (tevens cursuslocatie), Artemisweg 220, 8239 DE in Lelystad, tel.: 0320-218080.

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie