ANWB Speed theorie

SpeedTheorie bij de ANWB

ANWB Trefzeker adaptive learning: Leuk om te doen, leuk om cadeau te geven!!!
Met slim en leuk leren slaag je bij de ANWB gegarandeerd. Leer vooraf met ANWB Trefzeker lesmateriaal (boek, digitaal of toch liever boek én digitaal), kies voor de klassikale examentraining en sluit af met het theorie-examen met vervoer naar het CBR!

Om het rijbewijs voor personenauto (Rijbewijs B) te halen, moet je de verkeersregels goed kennen. Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) toetst die in het theorie-examen. Zo’n examen is behoorlijk zwaar. In 2014 was het slagingspercentage slechts 41,9%! Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. De ANWB helpt je om een goed resultaat te behalen. 

ANWB Trefzeker lesmateriaal
Je hebt drie keuzes:
- Alleen een leerboek: We adviseren dat je dan wel een recent vragenboek of cd-rom te gebruiken om examenvragen te oefenen
- Alleen digitaal: Plastic creditcard met online leerboek en online vragen oefenen, 4 maanden lang
- Leerboek en digitaal in een cadeaubox: Deze versie bevat een unieke theorie-examengarantie

Theorie leren met E-learning
Je krijgt uitleg over alle verkeersregels met veel foto- en filmmateriaal. Dit kun je leren uit het theorieboek of het digitale boek. Je ziet praktijksituaties zoals je die in de (les)auto kunt tegenkomen. Alle verkeersregels krijg je op een heldere manier uitgelegd. Met filmpjes en duidelijke teksten. Zowel gesproken als geschreven.

Klassikale dag 
Heb je een bepaald niveau bereikt? Dan krijg je toegang tot de klassikale les in Naarden, Almere of Lelystad bij ANWB Rijopleiding. Deze les is minimaal één keer per maand. Je zet dan de puntjes op de ‘i’ en je krijgt extra uitleg over allerlei lastige onderwerpen. Hierna ben je perfect voorbereid op het theorie-examen. Uiteraard bepaal je zelf het tempo. Het kan snel,.... maar ook langzamer. Jij bepaalt de snelheid. 

De kwaliteit is zonder meer goed want daar staat de ANWB voor. Aanmelden kan altijd. Ook als je al - bij welke rijschool dan ook - rijlessen volgt. Wees slim en ontdek leuk leren, schaf je ANWB Trefzeker lesmateriaal aan, bijvoorbeeld aan de balie van onze rijschool en schrijf je direct in…

Prijzen
Voor € 135,- krijg je:
Cadeaubox:
- Leerboek
- E-Boek en animatie
- Examentraining (Na activatie 4 maanden geldig)
- Praktijkbegeleiding 
- Interactive 3d voorrangssituatie 
- Actuele examenvragen 
- Eénmalige theorie-examengarantie, vraag naar de voorwaarden
- Een ochtend klassikaal meerdere examentrainingen oefenen
- Aansluitend theorie-examen in Leusden. Hierbij is het vervoer geregeld vanaf en terug naar Naarden, Almere en Lelystad.

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie