Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Theorie voor motorrijders

Eén van de drie examens voor het motorrijbewijs is het theorie-examen. Dit examen wordt bij het CBR afgenomen. Je dient bij het tweede en tevens laatste praktijkexamen 'verkeersdeelneming' een geldige uitslag van theorie 'A' aan de examinator te tonen.

Wel of geen rijbewijs B?

Met een geldig rijbewijs B op zak kun je direct starten met praktijklessen en tevens op de openbare weg rijden. Ben je niet in het bezit van een autorijbewijs, dan mag je alleen op (ons) afgesloten terrein rijden en dan moet je voor het onderdeel voertuigbeheersing eerst je theorie halen!

Theoriepakket voor het motorrijbewijs

Een theoriebox zelfstudiepakket à € 69,- bestaat uit een Internetbox (leerboek en 15 uur theoriekaart met 20x50 vragen). Mocht je nog een vragenboek, cd-rom of ander lesmateriaal wensen, dan kun je dit bij ons aanschaffen.
Indien je slaagt voor het theorie-examen dien je het motorrijbewijs binnen anderhalf jaar te behalen.

Leer thuis met E-learning

Oefen je graag thuis, meld je dan aan voor de e-learning theorie motor. Via e-learning kun je 7½ tot 15 uur via Internet oefenen.

E-LEARNING PROBEREN

Zelfstudiepakket: Internetbox theorie motor

€ 69,-

  • Leerboek motor
  • 15 uur theoriekaart met 20x50 vragen

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie