Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Regionale Motorvaardigheids Training

Betere beheersing, meer plezier!

Motorrijden is een geweldige hobby. Maar je geniet het meest wanneer je vertrouwen hebt in je eigen beheersing. Samen met een goed inzicht verhoogt dat je plezier enorm. Natuurlijk wordt er al bij de opleiding voor het A-rijbewijs de nodige aandacht aan deze onderdelen gegeven. Maar wil je ook daarna je vaardigheden verder ontwikkelen, dan is een RMT (Regionale Motorvaardigheids Training) een absolute aanrader.

Echte motorkenners weten het al jaren:
Alleen met het behalen van het A-rijbewijs ben je er nog niet! Er komt veel meer bij kijken voordat je jezelf echt een ervaren motorrijder kunt noemen. Samen met één instructeur en twee andere cursisten ga je op pad om de algemene voertuigbeheersing te verbeteren en het certificaat te behalen. Na de RMT heb je je kwaliteiten als motorrijder sterk verbeterd en ga je zelfverzekerd de weg op. Het bijzondere aan de Regionale Motorvaardigheids Training is het feit, dat deze praktijkopleiding in je eigen omgeving wordt gegeven.

Certificaat

Na de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Wie zijn motor bij KNMV Verzekeringen ondergebracht heeft, krijgt na het volgen van de RMT gedurende twee jaar een premieverlaging van 10% op de 'Ride' polis en dat zegt veel over de aanbeveling van deze cursus. De prijs voor een RMT bedraagt € 150,- incl. BTW p.p.. Deze prijs is inclusief deelnamecertificaat, naslagboekje, embleem, sticker, pen en opleidingenbrochure maar exclusief brandstof. Ook de lunchkosten zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat u niet in ieder cafetaria kunt pinnen!

Klik hier voor het programma van de RMT training

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie