Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Motor proefles: 3½ uur Try the Bike € 69,-

De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Je weet meteen hoe veel motorrijlessen je nodig hebt en voor hoe weinig geld jij je het motorrijbewijs kan halen!

ACTIE: Van € 488,- voor € 299,-

Try the bike winteractie

  • Motor proefles (3½ uur)
  • 5 uur vervolglessen Voertuigbeheersing (AVB)
  • Praktijkexamen Voertuigbeheersing
motor-proefles

Wacht niet tot de zomer met het halen van je motorrijbewijs!

Door je motorrijbewijs in de winter te halen, kun je in de zomermaanden lekker toeren op de motor! Na iedere les krijg je een lekker kopje warme chocolademelk en ook niet onbelangrijk: onze lesmotoren hebben handvatverwarming! Dankzij het 30-jarig jubileum van Kemp Rijopleidingen B.V. bieden wij deze geweldige winteractie aan.

Profiteer nog meer…

Tijdens de lessen maak je gratis gebruik van onze motorkleding. Maar daar houdt het niet op! Bij aanvang van de lessen Voertuigbeheersing (AVB) ontvang je een kortingsbon op motorkleding (te besteden bij Motorhuis Lelystad) én een gratis motorjas t.w.v. € 115,- als je doorgaat met vervolglessen voor Verkeersdeelneming (op = op!).

Beschikbare data

Agenda motorexperience 2019 | 2020
Zaterdag 30 november
Zaterdag 21 december
Zaterdag 11 januari (= VOL)
Zaterdag 1 februari (= VOL)
Zaterdag 22 februari (= VOL)
Zaterdag 14 maart (= VOL)
Zaterdag 28 maart (= VOL)

Voor meer informatie kun je bellen naar 0320 218 080 of mailen naar info@kemp.eu.

Voorwaarden

  • - Alleen geldig voor personen die niet eerder hebben gelest.
  • - De actie is geldig tot en met 31 maart 2020.
  • - De motorexperience vindt alleen plaats in Lelystad.
  • - Motorjassen zolang de voorraad strekt (op=op) en na betaling van een pakket Verkeersdeelneming van minimaal 10 lesuren + praktijkexamen.Motor uitproberen? Kies je eerste motor proefles met de Try the Bike van KEMP Rijopleidingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde en omgeving. Lekker zonder ervaring de motor en rijles ontdekken. Welk gevoel levert het jou op? Born to be wild?

Motor proefles aanvragen

Aanleg en lestempo inschatten met onze motorproefles

Een Try The Bike is bedoeld om te kijken of je motorrijden echt zo leuk vindt als dat je denkt! Tijdens de Try The Bike leer je de grondbeginselen van het motorrijden zoals wegrijden, schakelen, remmen enzovoort. Misschien heb je aanleg voor het rijden op twee wielen en gaat het je allemaal makkelijk af, misschien kom je tot de conclusie dat je even goed zal moeten oefenen.

Motorproefles / Try the Bike: 3½ lesuren kennismaking, uitleg en motorrijles

Try the Bike bestaat uit 3½ lesuren achter elkaar. Tijdens die motorrijlessen leer je de basis van het motorrijden; dus de motor én de exameneisen. We beginnen met een stukje praktische uitleg wegrijden, schakelen, remmen en stoppen. Vervolgens nemen we de bijzondere verrichtingen theoretisch met je door. Dan gaan we naar buiten om de eerste meters te maken. Omdat 3½ uur rijden erg intensief is doen we tussendoor ook nog even een theorietestje zodat je weet waar je staat voor een eventueel theorie-examen.

Locatie van de eerste motorproefles

Try the Bike doe je op ons eigen oefenterrein in Lelystad (bedrijventerrein Flevopoort). Je krijgt les  van een motorinstructeur met KNMV-diploma. Dat betekent motorrijles van een vakman in hart en nieren en dus kwaliteitsles! Het praktijk deel van je motorrijopleiding bestaat uit rijlessen voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. De motorrijlessen voertuigbeheersing en het CBR-examen worden afgenomen op ons eigen oefenterrein. Je doet dus examen op je eigen vertrouwde terrein. Het gebruik van de beste voertuigen, helmen, kleding en handschoenen is gratis. Wij hebben voor zowel voertuigbeheersing als verkeersdeelneming voldoende motoren voor alle categorieën: A1, A2 en A onbeperkt. We lessen op motoren van de merken Kawasaki (Z650 en ER6) en KTM Duke.

Locatie vervolg motorrijlessen openbare weg (AVD)

Wanneer je bent geslaagd voor de  bijzondere verrichtingen dan kun je voor de praktijklessen op de openbare weg kiezen uit twee opstaplocaties;

1.      ALMERE, Kawasaki dealer Motorplanet, Markerkant 15-18, 1314 AX in Almere
Tel.: 06-51154930 (Francis) en E-mail: francis@kemp.eu
2.      LELYSTAD, KEMP Rijopleidingen B.V., Artemisweg 220, 8239 DE in Lelystad
Tel.: 0320-218080 en E-mail: lelystad@kemp.eu

Handig pakket voor je vervolg motorrijlessen

Bevalt Try the Bike? Kies dan voor een vervolg: losse motorrijles of een spoedopleiding.
Ook wat prijzen betreft kun je kiezen: los lestarief of één van onze pakketten.

Welke rijbewijs haal ik nou eigenlijk? A1, A2 of A?

A1: Maximaal 125cc, maximaal 11 kW en altijd minder dan 0,1KW per kg.
Als je jonger bent dan 20 jaar, krijg je eerst te maken met de lichte motor (A1). Vanaf 17 jaar mag je daarvoor al theorie-examen doen. Op die leeftijd mag je ook al rijlessen volgen als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of je autorijbewijs hebt. Vanaf 18 jaar mag je de praktijkexamens voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) doen voor het rijbewijs A1.

A2: Maximaal 35KW en minder dan 0,2kW per kg.
Wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van het rijbewijs A1, kun je overstappen naar de middelzware motor (A2). Daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) te doen.

A: Onbeperkt vermogen
Wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van het rijbewijs A2, mag je overstappen naar de motor met onbeperkt vermogen (A). Ook daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) te doen.

A2 en A rechtstreeks:
Je kunt ook rechtstreeks je rijbewijs halen voor A2 en A. Voor A2 moet je dan minimaal 20 jaar zijn, voor A minimaal 24 jaar. Voor beide categorieën moet je dan een theorie-examen en de praktijkexamens voertuigbeheersing AVB en verkeersdeelneming AVD doen.

Meer motorervaring opdoen?

Heb je eenmaal het motorrijbewijs? Dan leer je veiliger en fijner rijden dankzij onze speciale motorvaardigheidstraining (RMT-KNMV). De RMT-cursussen worden exclusief door een deskundige KNMV gediplomeerde motorrij-instructeurs gegeven. Het bijzondere ervan is, dat deze praktijkgerichte opleiding in je eigen vertrouwde omgeving gevolgd kan worden. Deze eendaagse RMT praktijkcursus is een stevige training die je samen met twee andere cursisten volgt. Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing, met een aantal praktische oefeningen die rechtstreeks uit de VRO komen. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. ’s Middags ga je de openbare weg op. De instructeur observeert hoe de cursist anticipeert en of de goede positie op de weg ingenomen wordt. Hij kijkt ook of de snelheid goed aangepast wordt, of op een goede manier benadert en correct ingestuurd wordt. Remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren komen eveneens aan bod.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie