Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

Last minutes

BE DUO Dagcursus

DUO dagcursus 'E bij B' 6 lesuren samen met andere cursist - ieder drie uur les - incl. praktijkexamen (excl. lunch)  2 plek beschikbaar Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingepland. Examendatum onder voorbehoud Voor meer informatie neem zo snel mogelijk contact met ons op: 0320-218080.

BE DUO Dagcursus

DUO dagcursus 'E bij B' 6 lesuren samen met andere cursist - ieder drie uur les - incl. praktijkexamen (excl. lunch) 2 plekken beschikbaar. Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingepland.

Motorexamen Verkeersdeelneming

Motorexamen Avd (A1, A2 of A-onbeperkt) Avd examen VERKEERSDEELNEMING in HARDERWIJK A1: U dient voor dit examen in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing).A2: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A1 of bij directe instroom 20 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing).A-onbeperkt: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A2 of bij directe instroom 24 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing). Datum onder voorbehoud

Praktijkdag HNR

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Dat kan via de mail receptie@kemp.eu of op het nummer 0320-218080.

BE DUO Dagcursus

DUO dagcursus 'E bij B' 6 lesuren samen met andere cursist - ieder drie uur les - incl. praktijkexamen (excl. lunch)  2 plekken beschikbaar Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingepland. Examendatum onder voorbehoud Voor meer informatie neem zo snel mogelijk contact met ons op: 0320-218080.

Taxi praktijkexamen

Praktijkexamen TAXI Mogelijkheid tot een praktijkexamen TAXI straatvervoer (TVP) of TAXI contractvervoer (TVPc) in Leusden of Harderwijk. Vertrek opleiding en examendag vanuit Almere, Lelystad of Naarden.Wij bieden iedere week een examenmogelijkheid! U hoeft niet eerst theorie-examen te doen. Dat mag ook na het praktijkexamen als u maar slaagt voor beide examens binnen een jaar!Om het examen aan te vragen dien u een KIWA nummer aan te vragen. Dit nummer kunt u op verschillende manieren aanvragen: Via 

Motorexamen Verkeersdeelneming

Motorexamen Avd (A1, A2 of A-onbeperkt) Avd examen VERKEERSDEELNEMING in HARDERWIJK of EEMNESA1: U dient voor dit examen in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing).A2: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A1 of bij directe instroom 20 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing).A-onbeperkt: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A2 of bij directe instroom 24 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag en geldige uitslag van het Avb examen (voertuigbeheersing).Datum onder voorbehoud

Motorexamen Voertuigbeheersing

Motorexamen Avb (A1, A2 of A-onbeperkt) Examen VOERTUIGBEHEERSING in LELYSTAD op ons eigen motoroefenterrein aan de Artemisweg 220 op bedrijventerrein Flevopoort (route 20).A1: U dient voor dit examen in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag (lessen mag wel zonder theorie vanwege het afgesloten terrein). De minimale leeftijd is 18 jaar.A2: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A1 of een geldige theorieuitslag). De minimale leeftijd is 20 jaar.

Praktijktoetsen t.b.v. code 95

Toetsen code 95 Vakbekwaamheid Op deze datum kunt u bij onze rijschool in Lelystad terecht voor zowel de: - Praktische Toets VRACHTAUTO / AUTOBUS als de - Toets Besloten Terrein VRACHTAUTO / AUTOBUS Locatie: Artemisweg 220 (8239 DE Lelystad).Bekijk voor meer informatie en prijzen deze site of raadpleeg www.code95.eu.

Praktijktoetsen t.b.v. code 95

Toetsen code 95 Vakbekwaamheid Op deze datum kunt u bij onze rijschool in Lelystad terecht voor zowel de: - Praktische Toets VRACHTAUTO / AUTOBUS  als de - Toets Besloten Terrein VRACHTAUTO / AUTOBUS Locatie: Artemisweg 220 (8239 DE Lelystad).Bekijk voor meer informatie en prijzen deze site of raadpleeg www.code95.eu.

Motor-Experience

De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Je weet meteen hoe veel motorrijlessen je nodig hebt en hoe voordelig jij het motorrijbewijs kan halen! Motor uitproberen? 3½ uur Try the Bike voor slechts  € 69,-Kies je eerste motor proefles met de Try the Bike van KEMP Rijopleidingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde en omgeving. Lekker zonder ervaring motor en rijles ontdekken. Welk gevoel levert het jou op? Born to be wild? Aanleg en les-tempo inschatten met onze motorproeflesEen Try The Bike is bedoeld om te kijken of je motorrijden echt zo leuk vindt als dat je denkt! Tijdens de Try The Bike leer je de grondbeginselen van het motorrijden zoals wegrijden, schakelen, remmen enzovoort. Misschien heb je aanleg voor 2 wielen en gaat het je allemaal makkelijk af, misschien kom je tot de conclusie dat je even goed zal moeten oefenen. Motorproefles / Try the Bike: 3½ lesuren kennismaking, uitleg en motorrijlesTry the Bike bestaat uit 3½ lesuren achter elkaar.

Praktijkexamen brommobiel

Praktijkexamen AM4 (Brommobiel) Mogelijkheid tot een praktijkexamen Brommobiel in Lelystad. Lelystad is de enige praktijk examenlocatie van Flevoland.Wij bieden een keer per maand examenmogelijkheden op ons afgesloten verkeersoefenterrein met onze nieuwe electrische Aixam brommobiel!Je kunt pas inschrijven voor een praktijkopleiding en een praktijkexamen zodra je in het bezit bent van theorie AM.Examendatum onder voorbehoud

Theorie-examen C, D, T en Taxi

Theorie-examens Taxi, vrachtauto, autobus en T-rijbewijs Examenmogelijkheid voor theorie Taxi, vrachtauto en autobus. Vakbekwaamheid vak 1, Verkeer en Techniek (RV1), vak 2, Vervoersadministratieve onderwerpen (V2C en V2D), vak 3, Cases (V3C en V3D), Taxi en T-Rijbewijs in Amsterdam, Utrecht, Leusden, Apeldoorn of Zwolle.

Theorie-examen met vervoer

Theorie-examen cat. A, Am of B inclusief vervoer Je kunt je opgeven om met onze bus mee te rijden naar het CBR in Leusden. De kosten bedragen dan € 75,- en wij vervoeren jou dan van en naar Lelystad.Als je zelf naar het examencentrum gaat, dien je jezelf een kwartier voor aanvang van het examen te melden aan de balie van het CBR. Let op: Sommige examenplekken voor auto en bromfiets kopen wij speciaal in voor de combinatie met vervoer en kunnen dus niet 'los' worden verkocht.

Rijoptimalisatie W02 (code 95)

Nascholing Code 95 Gepubliceerd is de eerstvolgende mogelijkheid op zaterdag met ons lesvoertuig. Indien u doordeweeks kunt plannen en/of een eigen voertuig (combinatie) beschikbaar heeft dan zijn wij nog flexibeler!  Verplichte nascholing zonder zorgen, efficiënt en tegen lage kosten Het pakket bestaat uit 5 modules die in willekeurige volgorde kunnen wordengevolgd. Van de vijf dagen nascholing dient er minimaal één praktijkdag teworden afgenomen. U bepaalt in welk tempo de modules worden gevolgd,bijvoorbeeld 1 dag per jaar.De praktijkmodule bestaat uit 4½ uur zelfstudie via E-learning en 2½ uur individuele praktijkles BBS (Behavior Based Safety).

Motor-2-daagse Avd

In een paar dagen je motorrijbewijs... Wie wil dat niet? Motor-2-daagseAls je in het bezit bent van het theoriecertificaat en praktijk deel 1 (Avb/voertuigbeheersing) kun je bij KEMP Rijopleidingen in Lelystad of Almere in korte tijd je rijopleiding afronden d.m.

Het Nieuwe Rijden, HNR (code 95)

Nascholing Code 95 Gepubliceerd is de eerstvolgende mogelijkheid op zaterdag met ons lesvoertuig. Indien u doordeweeks kunt plannen en/of een eigen voertuig (combinatie) beschikbaar heeft dan zijn wij nog flexibeler! Verplichte nascholing zonder zorgen, efficiënt en tegen lage kostenHet pakket bestaat uit 5 modules die in willekeurige volgorde kunnen wordengevolgd. Van de vijf dagen nascholing dient er minimaal één praktijkdag teworden afgenomen. U bepaalt in welk tempo de modules worden gevolgd,bijvoorbeeld 1 dag per jaar.De praktijkmodule bestaat uit 4½ uur zelfstudie via E-learning en 2½ uur individuele praktijkles HNR (Het Nieuwe Rijden).

Theorie-examen met vervoer

Theorie-examen cat. A, Am of B inclusief vervoer Je kunt je opgeven om met onze bus mee te rijden naar het CBR in Leusden. De kosten bedragen dan € 75,- en wij vervoeren jou dan van en naar Lelystad.Als je zelf naar het examencentrum gaat, dien je jezelf een kwartier voor aanvang van het examen te melden aan de balie van het CBR. Let op: Sommige examenplekken voor auto en bromfiets kopen wij speciaal in voor de combinatie met vervoer en kunnen dus niet 'los' worden verkocht.

Praktijkexamen bromfiets, scooter

Praktijkexamen AM2 (bromfiets, scooter) Mogelijkheid tot een praktijkexamen Bromfiets/Scooter in Lelystad. Lelystad is de enige praktijk examenlocatie van Flevoland.Wij hebben twee a drie keer per maand examenmogelijkheden!Je kunt pas inschrijven voor een praktijkopleidingsdag en een praktijkexamen zodra je in het bezit bent van theorie AM en 16 jaar bent.Examendatum onder voorbehoud

Praktijkexamen bromfiets, scooter

Praktijkexamen AM2 (bromfiets, scooter) Mogelijkheid tot een praktijkexamen Bromfiets/Scooter in Lelystad. Lelystad is de enige praktijk examenlocatie van Flevoland.Wij hebben twee a drie keer per maand examenmogelijkheden!Je kunt pas inschrijven voor een praktijkopleidingsdag en een praktijkexamen zodra je in het bezit bent van theorie AM en 16 jaar bent.

Praktijkexamen bromfiets, scooter

Praktijkexamen AM2 (bromfiets, scooter) Mogelijkheid tot een praktijkexamen Bromfiets/Scooter in Lelystad. Lelystad is de enige praktijk examenlocatie van Flevoland.Wij hebben twee a drie keer per maand examenmogelijkheden!Je kunt pas inschrijven voor een praktijkopleidingsdag en een praktijkexamen zodra je in het bezit bent van theorie AM en 16 jaar bent.Examendatum onder voorbehoud.

Motorexamen Voertuigbeheersing

Motorexamen Avb (A1, A2 of A-onbeperkt) Examen VOERTUIGBEHEERSING in LELYSTAD op ons eigen motoroefenterrein aan de Artemisweg 220 op bedrijventerrein Flevopoort (route 20).A1: U dient voor dit examen in het bezit te zijn van een geldige theorieuitslag (lessen mag wel zonder theorie vanwege het afgesloten terrein). De minimale leeftijd is 18 jaar.A2: U dient voor dit examen twee jaar in het bezit te zijn van rijbewijs A1 of een geldige theorieuitslag). De minimale leeftijd is 20 jaar.

BE dagcursus (E bij B)

De dagcursus start om 08:30u vanuit Lelystad.De opleiding bestaat uit ca. zes uur praktijkles, een lunch en om 14:55u praktijkexamen in Harderwijk, Zwolle, Emmeloord of Eemnes! Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingeplandExamendatum onder voorbehoud

BE dagcursus (E bij B)

De dagcursus start om 08:30u vanuit Lelystad.De opleiding bestaat uit ca. zes uur praktijkles, een lunch en om 14:55u praktijkexamen in Harderwijk, Zwolle, Emmeloord of Eemnes!Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingepland.Er is ook plek voor een Duo dagcursus. Voor meer informatie neem zo snel mogelijk contact met ons op: 0320-218080

Praktijkexamen C, D of CE

Mogelijkheid tot een praktijkexamen in Lelystad:- C (vrachtauto)- C1 (vrachtauto < 7.500 kg. of camper)- CE (zware aanhangwagens) - D (autobus, touringcar meer dan 8 personen, exclusief de bestuurder)- D1 (meer dan 8 en maximaal 16 personen, exclusief de bestuurder)

Praktijkexamen C, D of CE

Praktijkexamen C, D of CE Mogelijkheid tot een praktijkexamen in Lelystad:- C (vrachtauto)- C1 (vrachtauto < 7.500 kg. of camper)- CE (zware aanhangwagens) - D (autobus, touringcar meer dan 8 personen, exclusief de bestuurder)- D1 (meer dan 8 en maximaal 16 personen, exclusief de bestuurder)U dient voor het praktijkexamen C, C1, D en D1 in het bezit zijn van geldige uitslagen voor vak 1 (verkeer en techniek) en vak 2 (overige zaken/administratie).Om een rijopleiding voor 'E achter C' te mogen volgen en examen te mogen doen dient u een geldig 'C' rijbewijs te hebben. Deze datum is tevens beschikbaar voor een vakrijproef en taxi praktijkexamen!Examendatum onder voorbehoud

Praktijkexamen C, D of CE

Praktijkexamen C, D of CE Mogelijkheid tot een praktijkexamen in Lelystad:- C (vrachtauto)- C1 (vrachtauto < 7.500 kg. of camper)- CE (zware aanhangwagens) - D (autobus, touringcar meer dan 8 personen, exclusief de bestuurder)- D1 (meer dan 8 en maximaal 16 personen, exclusief de bestuurder)U dient voor het praktijkexamen C, C1, D en D1 in het bezit zijn van geldige uitslagen voor vak 1 (verkeer en techniek) en vak 2 (overige zaken/administratie).Om een rijopleiding voor 'E achter C' te mogen volgen en examen te mogen doen dient u een geldig 'C' rijbewijs te hebben. Deze datum is tevens beschikbaar voor een vakrijproef en taxi praktijkexamen!Examendatum onder voorbehoud

Taxi praktijkexamen

Praktijkexamen TAXI Mogelijkheid tot een praktijkexamen TAXI straatvervoer (TVP) of TAXI contractvervoer (TVPc) in Leusden of Harderwijk. Vertrek opleiding en examendag vanuit Almere, Lelystad of Naarden.Wij bieden iedere week een examenmogelijkheid! U hoeft niet eerst theorie-examen te doen. Dat mag ook na het praktijkexamen als u maar slaagt voor beide examens binnen een jaar!Om het examen aan te vragen dien u een KIWA nummer aan te vragen. Dit nummer kunt u op verschillende manieren aanvragen: Via 

BE dagcursus (E bij B)

De dagcursus start om 08:30u vanuit Lelystad.De opleiding bestaat uit ca. zes uur praktijkles, een lunch en om 14:55u praktijkexamen in Harderwijk, Zwolle, Emmeloord of Eemnes!Heeft u weinig of geen ervaring met het (achteruit)rijden met een aanhangwagen dan adviseren wij u een intest te doen. De intest kan bijna iedere werkdag - laat - in de middag worden ingepland.Examendatum onder voorbehoud