Elektrische scooter

Aanschaf, onderhoud en reparatie van EMCO scooters

Ervaar hoe het is om op een elektrische scooter van EMCO te rijden en maak een gratis proefrit bij KEMP Lelystad. Bij KEMP E-scooters kun je een elektrische scooter leasen of kopen. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke pakketten om elektrische scooters voor zakelijke doeleinden te gebruiken.

Bekijk prijzen Scooter leasen Modellen Bekijk actie 

Wij bieden meerdere scootermodellen aan in heel veel kleuren, maar ook de bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan helmen, handschoenen en windschermen.

 • NU gratis praktijkopleiding bij aanschaf van een elektrische scooter
 • EMCO scooter zakelijk gebruiken

Woon je hier ver vandaan of heb je geen tijd om langs te komen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de aankoop van een scooter. Je kan de scooter dan ophalen in Lelystad, maar wij leveren de scooter ook graag bij jou thuis! Voor levering in het midden van Nederland rekenen wij geen bezorgkosten.

De vele voordelen van de elektrische scooter:

 • Max. snelheid 45 km/u. Ook 25 km/u mogelijk.
 • Actieradius tot 130 km met de nieuwe dubbele accu
 • Opladen aan elk standaard (230 v) stopcontact
 • Volledige oplading in 2 uur
 • Nooit meer last van startproblemen: de scooter is namelijk altijd klaar om te gaan
 • Gunstige verzekeringspremie en geen wegenbelasting
 • Lage onderhoudskosten: minder dan €1,- per 100 km
 • Uitneembare accu
 • Geruisloos en geen CO² uitstoot
 • De elektrische scooter is de toekomst!

Onze EMCO scooter modellen

 

Emco NOVA

Met de Emco NOVA R3000 maak je visueel een reisje naar de 60-er jaren, maar technisch rijd je in de toekomst. Vooral retro-fans zijn enthousiast over het design met de mooie, ronde vormen: een hommage aan de tijd van de petticoat en draagbare radio. Bovendien maken de opvallende, actuele modekleuren (mint, zwart, grijs en rood) en de chromen details, het plaatje compleet.

 

Emco NOVANTIC

De NOVANTIC C2000: met zijn elegante vormen een echte blikvanger in het verkeer. Kies uit welke kleur u het mooiste vindt: wit, zwart of rood.

 

Emco NOVI

Met 1500 Watt de stad door cruisen om te flaneren, voor woon- werkverkeer of voor het winkelen? De NOVI C1500 kan de ideale oplossing zijn. Kracht en snelheid zijn gemakkelijk toereikend om feilloos bij het stadsverkeer aan te sluiten. Dit model is ook als bezorgscooter te verkrijgen.

Prijzen van EMCO scooters

 

Elektrische scooters voor zakelijk gebruik

De elektrische scooter is ideaal voor zakelijk gebruik en bijzonder geschikt voor allerlei diensten. De Emco NOVI Delivery is bijvoorbeeld een ideale bezorgscooter. De scooter is perfect uitgerust voor pizzakoeriers of andere bezorgdiensten. Hij overtuigt met een uitstekende uitrusting, flexibele mobiliteit en maximale laadcapaciteit. Bovendien onderstreept deze groene investering nog eens uw bedrijfsimago. Mogelijkheden:

 • Bezorgscooter, evenementenscooter of als scooter voor mobiliteitspark
 • Individuele bestickering mogelijk
 • Inzetbaar als reclame-voertuig
 • Toegevoegde waarde voor klanten

Ook komen de elektrische scooters in aanmerking voor de MIA/Vamil regeling. Elk Nederlands bedrijf dat investeert in een nieuwe Emco elektrische scooter en/of Emco accu komt in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Subsidie MIA/Vamil regeling

De elektrische scooter is dé toekomst

Zuinig, sterk en dagelijks bruikbaar! De elektrische scooter is hét alternatief van vandaag. De scooter is milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en heeft een hoog prestatieniveau. Zowel het milieu als jouw portemonnee zullen ervan profiteren.

Nooit meer tanken en geruisloos veel plezier!’

De e-scooter stijgt in populariteit, maar in meer regio’s in Nederland worden e-scooters ook een noodzaak. Denk aan de milieuzone die in Amsterdam is ingevoerd voor brom- en snorfietsen van 2010 en ouder. Verwacht wordt dat binnen enkele jaren de scooter op brandstof helemaal verboden zal worden in de grotere steden. Dat betekent dat alleen e-scooters nog toegestaan zullen zijn. Een elektrische scooter is dus ook een slimme aankoop!

Op welk fietspad mag je rijden met een fiets, bromfiets en snorfiets?

De overheid heeft enkele regels ingesteld om de kans op ongelukken te verkleinen. Zo zijn er regels voor fietsers, bromfietsers en snorfietsers die bepalen op welke wegen zij wel of niet mogen rijden. Deze regels zijn soms nog verwarrend, maar de onderstaande afbeelding vat het goed samen:

Fiets

Een fiets mag - vanzelfsprekend - op elk type fietspad. Goed om te weten is dat een fiets met elektrische trapondersteuning ook onder 'fiets' valt.

Snorfiets

Een snorfiets mag op het fietspad (G11 verkeersbord) of fiets/bromfietspad (G12a verkeersbord). Indien er geen fietspad of fiets/bromfietspad is, mag je op de rijbaan rijden. Je mag met een snorfiets op een onverlicht fietspad (G13 verkeersbord) rijden, mits de snorfiets een elektromotor of uitgeschakelde verbrandingsmotor heeft.

Een helm is niet verplicht en op een snorfiets mag je maximaal 25 km/u.

Bromfiets

Met een bromfiets mag je op een fiets/bromfietspad. De maximumsnelheid is 30 km/u binnen de bebouwde kom en 40 km/u buiten de bebouwde kom. Als er geen fiets/bromfietspad aanwezig is, mag je op de rijbaan rijden. Da maximumsnelheid is dan 45 km/u. Voor bromfietsers geldt een helmplicht.

Snorfiets uitzonderingen in Amsterdam en Utrecht

In Amsterdam en Utrecht moeten alle scooters (en dus ook snorfietsen) sinds april/mei 2019 op de rijbaan rijden. Buiten de bebouwde kom moet je (indien beschikbaar) op het fietspad.

Actie

Gratis praktijkopleiding bij aanschaf scooter

Bij aankoop van een elektrische scooter bij Kemp E-Scooters ontvang jij nu een gratis praktijkopleiding + examen t.w.v. €325,-!

 • Een praktijkles in Lelystad. De les zal 3,5 uur duren. In principe bent u na deze les klaar om een examen te rijden.
 • Een praktijkexamen in Lelystad. Er zal een examinator van het CBR op de rijschool aanwezig zijn.

Aanmelden

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie