Coronamaatregelen

Verlenging stop theoriecursussen en rijlessen

In navolging op het besluit van de overheid om de maatregelen rondom het Coronavirus te verlengen, vervallen alle geplande theoriecursussen, rijlessen en theorie- en praktijkexamens tot en met 28 april.

Wij blijven telefonisch en per mail bereikbaar voor uw vragen en hopen op een ‘welkom op onze rijschool’ na 28 april!

Wegens de toenemende zorgen rondom het COVID-19-virus hebben wij besloten om te stoppen met alle (rij)opleidingen en cursussen.

Wij vinden het niet langer verantwoord om de lessen door te laten gaan nu het aantal zieke mensen alleen maar toeneemt. Het is een vervelende beslissing, maar op dit moment de enige juiste beslissing om de veiligheid en de gezondheid van onze bezoekers, leerlingen en medewerkers te kunnen garanderen.


Wij volgen nauwlettend alle actualiteiten en berichtgeving omtrent het COVID-19 virus en alle standpunten vanuit de Nederlandse overheid, het RIVM en het CBR en passen ons beleid hierop aan. Het CBR neemt in ieder geval t/m 06-04-2020 geen theorie- en praktijkexamens af.

Heeft u een (rij)opleiding in deze periode met ons afgesproken? Dan vervallen de lessen in principe tot en met 06-04-2020. Zodra de omstandigheden het weer toelaten, kunnen de lessen weer ingepland worden en nemen wij contact met u op. Mochten de richtlijnen van het RIVM eerder versoepelen, dan kunnen de rijlessen mogelijk enkele dagen eerder starten, zodat er nog ruimte is om leerlingen voor te bereiden op een examen.

Heeft u een vraag? Deze kunt u stellen via info@kemp.eu.
Wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
Wij hopen op uw begrip als dit iets langer duurt dan u van ons gewend bent.

Ons kantoor blijft in deze periode telefonisch voor u geopend.

Het team van KEMP Rijopleidingen verwelkomt u in de toekomst graag weer in goede gezondheid op de rijschool!

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie