Dé rijschool in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle en omgeving

E-learning, zowel voor 35 uur als losse punten

Het pakket bestaat uit 5 modules die in willekeurige volgorde kunnen worden gevolgd. Van de vijf dagen nascholing dient er dus minimaal één praktijkdag te worden afgenomen. Men bepaalt zelf in welk tempo de modules worden gevolgd, bijvoorbeeld ieder half jaar één dag. De cursussen vinden plaats in Lelystad, aan de Artemisweg 220. Bij voldoende chauffeurs kunnen de cursussen worden gegeven bij het transportbedrijf. Indien chauffeurs in het bezit zijn van een rijbewijs C en D, dan kan men kiezen voor welke categorie de nascholing wordt volgt. De 4 theorie modules bestaan elk uit 4½ uur zelfstudie via E-learning en 2½ uur klassikale les. De klassikale lessen kunnen behalve overdag op doordeweekse dagen tevens 's avonds of op een zaterdagen worden gegeven. Als u kiest voor zaterdag dan kunt u zelfs twee modules volgen en 14 uur Nascholing bij laten schrijven.

Praktijkmodule

De praktijkmodule bestaat ook uit 4½ uur zelfstudie via E-learning en 2½ uur individuele praktijkles HNR/W01 (Het Nieuwe Rijden) of schadepreventie W02. In verband met mogelijke steekproeven van het CBR dient men een kwartier voor en een kwartier na de rit aanwezig te zijn. De praktijkrit wordt meestal overdag gepland.

Wij zijn CRKBO aangesloten en kunnen zonder BTW factureren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Actie

Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Lees meer

Individueel Stappenplan

Individueel Stappenplan

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie